Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • GARMIN ECHOMAP PLUS 62cv Ploter/sonar sa sondom NOVO! RAČUN I GARAN.

GARMIN ECHOMAP PLUS 62cv Ploter/sonar sa sondom NOVO! RAČUN I GARAN.

Cijena
510 €
Šifra oglasa: 24459137

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Dugo Selo - Okolica, Leprovica
Stanje
novo

Opis oglasa

Kombinirani uređaj koji se lako povezuje
•Kombinirani uređaj s pomoćnim tipkama i svijetlim dodirnim zaslonom od 6 inča čitljivim na sunčevoj svjetlosti
•Uređaj sadrži sondu GT-20 za standardni Garmin CHIRP sonar, kao i CHIRP ClearVü™ sonar za skeniranje, a kompatibilan je i s Panoptix™ svevidećim sonarom (prodaje se zasebno)
•Prethodno učitana osnovna karta svijeta, kompatibilnost s BlueChart® g2 HD i BlueChart® g2 Vision® HD kartama
•Ugrađeni softver za izradu karata Quickdraw Contours omogućuje vam trenutačno izrađivanje vlastitih prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope) dok lovite ribu.
•Pomoću ugrađene Wi-Fi® tehnologije uparite uređaj s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain™ za pristup aplikaciji OneChart™, pametnim obavijestima¹, podacima iz Garmin Quickdraw™ zajednice i još mnogo toga

Mogučnost dostave u RH u roku 24-48h
Dostava 35 kn za uplate na naš žiro račun ( zatražite ponudu na iselektronika@net.hr)
Dostava 45 kn za plaćanje pouzećem ( dovoljno poslati podatke na e-maili ili SMS)

RAČUN i GARANCIJA 24 mjeseca

Svi upiti i narudžbe na e-mail : iselektronika@net.hr
ili na www.iselektronickiproizvodi.hr
Narudžba mora sadržavati : IME I PREZIME , ADRESU i BROJ TELEFONA


Kombinirani uređaj sa svijetlim dodirnim zaslonom od 6 inča čitljivim na sunčevoj svjetlosti nudi vam praktičnost pomoćnih tipki. Uređaj sadrži jednu sondu koja obuhvaća standardni Garmin CHIRP sonar i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje, a kompatibilan je i s Panoptix svevidećim sonarom. Prethodno učitana osnovna karta svijeta i kompatibilnost. Uz to, Quickdraw Contours softver za izradu karata omogućuje vam trenutačno izrađivanje vlastitih prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope) dok lovite ribu. Sadrži i ugrađenu Wi-Fi tehnologiju za uparivanje s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain za pristup aplikaciji OneChart koja vam omogućuje kupnju i preuzimanje novih karata. ActiveCaptain omogućuje vam i pristup pametnim obavijestima1, ActiveCaptain zajednici za informacije o marinama i drugim točkama interesa, podacima iz Quickdraw zajednice i još mnogo toga. Sadrži brzospojni nosač za montiranje koji vam omogućuje da uređaj jednostavno izvadite i ponesete sa sobom. Priloženi su nosači za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor.

Razlika koju čini Garmin CHIRP
Sonari koji su ugrađeni u ECHOMAP Plus 62cv uključuju naš standardni CHIRP sonar, jednu od najsofisticiranijih sonarnih tehnologija dostupnih ribolovcima i nautičarima. Standardni CHIRP sonar daje nevjerojatno jasnu definiciju i razdvajanje ciljeva zato što ciljeve obogaćuje s više detalja od standardnog sonara. Omogućena je i podrška za standardni sonar za Minn Kota® i MotorGuide® vanbrodske motore s ugrađenim sondama.

Jasne snimke dobivene sonarskim skeniranjem
Garmin CHIRP ClearVü sonar za skeniranje daje gotovo fotografske prikaze sadržaja ispod plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe. Standardni Garmin CHIRP sonar i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje kombinirani su u jednoj sondi.


Softver Quickdraw Contours za stvaranje vlastitih karata
Omogućuje trenutačno izrađivanje prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope), kao i njihovo podešavanje tako da najbolje odgovaraju vašim potrebama. To su vaše karte – vaše su vlasništvo. Podatke možete zadržati za sebe ili ih podijeliti s Quickdraw zajednicom u usluzi Garmin Connect™.

Povežite se s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain
Naša besplatna sveobuhvatna aplikacija ActiveCaptain omogućuje vam da upravljate svojim nautičkim doživljajem s gotovo bilo kojeg mjesta. Ona stvara jednostavnu, ali snažnu vezu između vašeg kompatibilnog mobilnog uređaja i plotera, grafikona, karata i zajednice. Pomoću ugrađene Wi-Fi tehnologije uparite uređaj s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain za pristup aplikaciji OneChart koja vam omogućuje nadogradnju ili kupnju i preuzimanje novih karata. ActiveCaptain omogućuje vam i pristup pametnim obavijestima¹, ActiveCaptain zajednici za informacije o marinama i drugim točkama interesa, podacima iz Quickdraw zajednice i još mnogo toga.

SailAssist značajke
SailAssist značajke uključuju layline linije, poboljšanu ružu vjetrova, te smjer i linije kopnenog kursa. Jednim pogledom pregledajte podatke o kutu i brzini prividnog vjetra, kao i o brzini i smjeru morske struje. Kako bi vam pomogao u stjecanju prednosti uz maksimalno iskorištavanje vjetra, na raspolaganju vam je stranica za navođenje prije utrke koja prikazuje vašu virtualnu startnu liniju s podatkovnim poljima koja prikazuju layline linije, vrijeme do početka utrke i štopericu.

Nadogradite uređaj našim najboljim kartama vode
Nadogradite uređaj BlueChart g2 HD ili BlueChart g2 Vision HD kartama za ribolov s funkcijom automatskog navođenja2 i drugim izvrsnim funkcijama. Jedan utor za microSD™ karticu omogućuje proširivanje memorije za dodatne kupljene karte. Uz OneChart možete i kupiti karte putem aplikacije ActiveCaptain i automatski ih sinkronizirati s kompatibilnim ploterom, čime se eliminira potreba za SD karticom.

Gledajte ribu kako pliva u stvarnom vremenu
Dodajte opcionalni Panoptix svevideći sonar sa sondom koji vam pruža prikaz sadržaja koji se nalaze oko i ispod vašeg plovila u stvarnom vremenu, čak i kada se plovilo ne kreće. Promatrajte mamac kako tone u odnosu na strukture u vodi. Promatrajte kretanje riba i kako reagiraju na mamac do 30 metara (100 stopa) oko ili ispod plovila.

Podrška za NMEA 2000® mrežu
Podržava NMEA 2000 mrežu za podatke motora, senzore, FUSION-LINK™ audiosustav, autopilote i još mnogo toga.

Ponesite ECHOMAP Plus sa sobom
Kada niste na vodi, kombinirani uređaj ECHOMAP Plus jednostavno se čuva. Ne morate ukapčati i iskapčati kabele iz uređaja jer se oni ukapčaju izravno u nosač. Time se omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja ECHOMAP Plus iz nosača i izvora napajanja.
Oglas objavljen
26.09.2020. u 10:00
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3772 puta