Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • DJ za vjenčanja i druge evente
  • DJ za vjenčanja i druge evente
  • DJ za vjenčanja i druge evente
  • DJ za vjenčanja i druge evente
  • DJ za vjenčanja i druge evente
  • DJ za vjenčanja i druge evente
  • DJ za vjenčanja i druge evente
  • DJ za vjenčanja i druge evente
  • DJ za vjenčanja i druge evente
  • DJ za vjenčanja i druge evente

DJ za vjenčanja i druge evente

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 22551715

Osnovne informacije

Lokacija pružatelja usluge
Grad Zagreb, Zagreb - Okolica, Dumovec

Opis oglasa

DJ-i višegodišnjim iskustvom.
Raspoloživi smo za sve prigode, privatne ili poslovne, velike ili male.
Osiguravamo bogatu fonoteku s različitim stilovima glazbe koja će zadovoljiti svačiji ukus.
Beskompromisno se prilagođavam Vašim željama i zahtjevima.
Ako to želite repertoar dogovaramo s Vama.
Aktivno sudjelujemo u provedbi Vašeg eventa, osim s glazbom, kroz vođenje protokola, animaciju uzvanika i provedbu Vaše ideje u djelo.
Raspolažemo vlastitom razglasnom opremom, DJ opremom, rasvjetom (bojenje prostora, rasvjeta za plesni podij, imena mladenaca, niski dim, balončići, svjetlosna zavjesa, zvjezdano nebo i td.), karaokama.

Pogledajte više na www.goDJi.eu
Javite nam se na info@goDJi.eu


Postoje razne vrste muzike, ali samo je jedna koja će biti savršena za vaš najvažniji dan u životu. Želite li potpuno drugačiji doživljaj zabave na vjenčanjima, da plesni podij bude pun tijekom cijele večeri izaberite nekog od naših DJ-a s dugogodišnjim iskustvom. Naši DJ-i osim što puštaju glazbu animiraju publiku te tako stvaraju izuzetnu atmosferu na plesnom podiju.

Zamislite vjenčanje na kojem možete unaprijed dogovoriti listu pjesama uz naše prijedloge i savjete. Vrlo je teško donijeti pravu odluku kada je glazba na vjenčanju u pitanju. Tradicija je i dalje jaka i ona zahtjeva bend ma kakav god on bio i uz rizik da naprave potpuni fijasko. S druge strane postoje DJ-i koji su profesionalci u svom poslu i učinit će sve da od vašeg vjenčanja naprave zabavu za pamćenje.

Kod odabira treba voditi računa o puno detalja i sama cijena benda ili DJ-a ne bi trebala biti presudan faktor. I jedno i drugo ima svoje prednosti i nedostatke. Bend u pravilu lakše ostvari komunikaciju s gostima, međutim ovisi o repertoaru uvježbanih skladbi i potrebno je angažirati u pravilu skuplje bendove da bi opsegom repertoara i kvalitetom izvedbe postigli vrhunsku atmosferu. S druge strane DJ možda teže ostvaruje komunikaciju s gostima, iako ne nužno – pravi DJ je i zabavljač i voditelj protokola u jednoj osobi a uz to raspolaže širokim repertoarom pjesama i vrlo brzo se može prilagoditi gostima, njihovom raspoloženju i ukusima te tako usmjeriti vjenčanje prema vrhunskoj zabavi. A to svi želimo, je li tako – ples i zabavu za stare i mlade, kao pozadinu uz jelo i kao okidač za puni plesni podij?

Pogledajte više na www.goDJi.eu
Javite nam se na info@goDJi.eu

Ako niste imali priliku prisustvovati vjenčanju na kojem se o atmosferi brine DJ dozvolite da vas upoznamo s nekim specifičnostima takvog svadbenog slavlja. Unatoč tradiciji, koju smo ranije spomenuli, u posljednje vrijeme su ovakva vjenčanja sve popularnija jer postoji čitav niz prednosti koje pružaju. Vaše vjenčanje bi trebalo biti vaš najveseliji dan pa bi se i trebali zabaviti, a nama prepustiti provedbu iz ideje u djelo vaših želja kao i stvaranje nezaboravne atmosfere. Možemo osigurati komunikaciju s gostima koja će rezultirati boljom atmosferom. DJ može voditi sav protokol i brinuti se da svadba ima sve elemente i događanja koje vi želite.

Repertoar glazbe s kojim raspolažemo je širok i odgovara svim zahtjevima. Ne ovisimo o tome jesmo li uspjeli uvježbati neku pjesmu :). Naš zadatak je odabrati pravu pjesmu u pravo vrijeme i zabaviti uzvanike bez obzira na generacijske razlike te različite ukuse, želje i očekivanja. Velika prednost svadbi s DJ-ima je u tome što nema klasičnih pauzi pa i za vrijeme večere svira ugodna pozadinska glazba.

Sve može biti onako kako vi želite. Repertoar usklađujemo s vašim željama.

Moguće su kombinacije jednog DJ-a ili DJ dua (2 DJ-a) koji rade kao tim gdje jedan preuzima ulogu voditelja/animatora i više se posvećuje animaciji uzvanika kako bi se postigla što bolja atmosfera.

Bilo da se radi o privatnoj/neformalnoj zabavi, svadbenoj svečanosti, poslovnom domjenku, konferenciji ili nekom poslovnom drugom eventu dobro je znati da se za miks pultom nalazi profesionalni DJ (i ton majstor) koji zna što radi i što treba napraviti. Dobra glazba je idealna kulisa za ugodna druženja, zaokružuje dojam i poboljšava doživljaj. Našim glazbenim odabirom nastojimo uljepšati svaki trenutak i opravdati vaša očekivanja. Za nas svaki event je poseban, bilo da se radi o poslovnom ili neformalnom događaju.


Kako bi dobili konkretnije informacije javite nam se.
info@goDJ.eu
385996834631
www.goDJi.eu

Dodatne informacije

Popis usluga

  • Najam DJ-a
  • Najam razglasne opreme
  • Najam karaoka
  • Najam rasvjete (light show)
Oglas objavljen
29.01.2021. u 14:29
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3847 puta