• EPSON EcoTank L3251 Print Copy Scan WiFi
  • EPSON EcoTank L3251 Print Copy Scan WiFi
  • EPSON EcoTank L3251 Print Copy Scan WiFi
  • EPSON EcoTank L3251 Print Copy Scan WiFi
  • EPSON EcoTank L3251 Print Copy Scan WiFi
  • EPSON EcoTank L3251 Print Copy Scan WiFi
  • Nemoj propustiti priliku!

EPSON EcoTank L3251 Print Copy Scan WiFi

Cijena
229 €
Šifra oglasa: 39529354

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Rijeka, Stari Grad
Stanje
novo

Opis oglasa

EPSON EcoTank L3251 Print Copy Scan WiFi
- All in one ink-jet pisač skener i kopirka

NOVO! Odmah dostupno! Zapakirano sa izdavanjem računa i ovlaštenom Hrvatskom garancijom.
Moguće izdavanje R-1 računa. Istaknuta cijena je za gotovinsko i virmansko plaćanje.

Glavne značajke
Iznimno povoljan ispis Uštedite do 90 % na troškovima ispisa*1
Tinta za do 3 godine3 u pakiranju Uključuje 8100 crno-bijelih stranica i 6500 stranica u boji*3
Velika iskoristivost zamjenskih bočica s tintom Jedan komplet bočica s tintom sadrži istu količinu tinte kao 66 spremnika s tintom*1
Sustav spremnika s tintom pruža ispise bez brige Uživajte u dodatnim punjenima bez nereda uz bočice s posebnim dizajnom i prednjim spremnicima
Aplikacija Epson Smart Panel Bežično postavljanje, nadzor, ispis i više s pametnog uređaja*4

Recite zbogom ulošcima sa tintom
Uživajte u bežičnom ispisu i iznimno niskom trošku po stranici uz ovaj višenamjenski pisač EcoTank bez uložaka, savršen za moderna i užurbana kućanstva
Uštedite do 90 % na troškovima ispisa*1 uz Epsonove pisače EcoTank bez uložaka. Zahvaljujući posebno izrađenim bočicama s tintom, ugrađeni spremnici s tintom iznimno velike iskoristivosti jednostavno se pune. Bez uložaka s tintom za zamjenjivanje i fleksibilnim značajkama spojivosti, ovo je savršen pisač za sve koji traže ispis visoke kakvoće uz nevjerojatno nizak trošak po stranici.

Recite zbogom spremnicima
Ispisivanje kod kuće bez briga – spremnici s tintom iznimno visokog kapaciteta omogućuju nadopunjavanje bez nereda, a poseban dizajn bočica je osmišljen tako da se mogu umetnuti samo ispravne boje.

Dodatne uštede
Ovaj pisač EcoTank štedi do 90 % na troškovima ispisa*1 i u pakiranju je priložena zaliha tinte u trajanju do tri godine*2. Ispišite do 8100 crno-bijelih stranica i 6500 stranica u boji*3 uz priloženu tintu, a zamjenski komplet bočica s tintom sadrži istu količinu tinte kao 66 spremnika s tintom*1 .

Moderna fleksibilnost
Jednostavno integrirajte ovaj pisač s postojećim kućnim postavljanjem i ispisujte s mobilnih telefona, tableta i prijenosnih računala*4. Usto, uz aplikaciju Epson Smart Panel možete upravljati pisačem sa svog pametnog uređaja4. Ispisujte dokumente i fotografije, postavite, nadgledajte i rješavajte probleme sa svog telefona ili tableta.

Opremljen značajkama
Sa stražnjim pretincem za 100 listova papira, ispisom fotografija bez obruba (do 10 x 15 cm) i brzinama ispisa do 10 stranica u minuti*5, razne zadatke možete rješavati brzo i jednostavno.

Napomene:
*1. Na temelju Epsonovih izračuna prosječna ušteda po stranici i prosječan broj tintnih uložaka potrebnih za ispis istog broja stranica kao i kod bočica s tintom Epson EcoTank „101” i „103”. Usporedba prosječne iskoristivosti (ispisani primjerci formata A4 u standardu ISO/IEC 24711) serije bočica EcoTank „101” i „103” te originalnog potrošnog materijala (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, pošiljke za 2020., objavljeno u prvom tromjesečju 2021.) koji se upotrebljava u 25 najprodavanijih potrošačkih pisača s tintnim ulošcima formata A4 ispod 100 EUR (bez poreza) u Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Turskoj (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, pošiljke za 2020., objavljeno u prvom tromjesečju 2021.). Trošak po stranici izračunat je dijeljenjem relevantnog prihoda od prodaje bočica/uložaka i ukupne iskoristivosti s jediničnom prodajom.
*2. Na temelju volumena ispisa od 100 stranica A4 formata na mjesec i najniže iskoristivosti dobivene iz uključenog kompleta tinti.
*3. Navedene iskoristivosti izračunate su na temelju originalne metodologije Epson simulacije ispisa testnih uzoraka u skladu sa standardom ISO/IEC 24712 ili 29103. Navedeni prinosi NE temelje se na standardu ISO/IEC 24711 ili 29102. Navedene iskoristivosti mogu se razlikovati ovisno o slikama koje ispisujete, vrsti papira koji upotrebljavate, učestalosti ispisa i uvjetima u okolišu, npr. temperaturi. Tijekom početnog postavljanja pisača, određena količina tinte koristi se za ispunu mlaznica ispisne glave, pa će iskoristivost početnog priloženog kompleta biti manja.
*4. Za aplikacije Epson Smart Panel i Epson Creative Print potrebna je bežična veza. Za Epson Email Print i Epson Remote Print Driver potrebna je internetska veza. Za više informacija, popis podržanih jezika i uređaja posjetite stranicu www.epson.hr/connect
*5. Utvrđeno u skladu sa standardom ISO/IEC 24734, pokazuje prosjek za ESAT iz testiranja za kategoriju Office (ured) za zadani jednostrani ispis. Više informacija potražite na web-mjestu tvrtke Epson


-POGLEDAJTE NAŠE OSTALE OGLASE-

Foto Metromarket d.o.o.
Trg 128. brigade Hrvatske vojske 1 b
51000 Rijeka
tel: 051/338-980
www.foto-metromarket.hr
foto.metromarket@ri.t-com.hr
-----------------------------------------
RADNO VRIJEME:
Pon-Pet: 08:00h - 20:00h
Subota: 08:00h - 15:00h

Karta

Objekti u blizini

FOTO METROMARKET d. o. o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
19.04.2024. u 14:15
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
313 puta

FOTO METROMARKET d. o. o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska