Leader 36 - EUROMARINE ekskluzivni uvoznik i distributer

  • Cijena: 1.530.479kn
  • Približno: 205.800
  • Šifra oglasa: 19638833
  • Objavljen:
  • Do isteka je još: do prodaje
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija plovila: Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad
Proizvođač: Jeanneau
Godina proizvodnje: 2019. godište
Vrsta Veza: ostalo
Duljina plovila: 11,47 m
Širina plovila: 3,62 m
Broj ležajeva: 4
Vrsta motora: unutarnji
Vrsta goriva: dizel
Stanje: novo

Opširnije:

Novi Leader 36 potpuno je usvojio duh vodećeg broda ove serije: sportskog krstaša s boravišnim prostorom idealnim za kraća obiteljska krstarenja. Dostupan u dvije različite verzije, sport top i open, Leader 36 otkriva svoju sportsku narav preko dizajna za koji je zaslužan Garroni Design i izvrsnog V-trupa kojeg je projektirao Mickael Peters.
Palubni raspored pogoduje boravku na otvorenom. Vrlo ugodni kokpit nudi ogromno sunčalište, dok su otvoreni salon i suncem obasjana sofa savršeno zaštićeni od vjetra.
Ključni dijelovi svakog obiteljskog izleta su sunce i kupanje. Zbog toga je vanjski komfor Leadera 36 dodatno unaprijeđen velikom krmenom platformom i pramčanim sunčalištem.
Iznutra, Leader 36 je maštovito uređen neočekivanim i izrazito ugodnim „2 u 1“ prostorom. Tijekom dana, unutarnji salon je veliki, kompletno otvoreni prostor s impresivnim pogledom na more. Noću, konfiguracija se mijenja… Klizne pregrade omogućuju kreiranje vlasničke kabine dostojne apartmana, zajedno s barom i sofom!
Također je iznenađenje za Express model od 36 stopa idealna srednja kabina s 3 postelje i brojnim ormarićima, dok toaletni prostor ima odvojenu tuš kabinu.
Sportski, elegantan i prilagođen obitelji, novi Leader 36 savršeno ispunjava očekivanja rekreacijskih nautičara koje privlači ova veličina broda.