Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Madrac Turist NS-R 190x90x18
  • Madrac Turist NS-R 190x90x18

Madrac Turist NS-R 190x90x18

Cijena
92 €
Šifra oglasa: 39396672

Osnovne informacije

Lokacija
Koprivničko-križevačka, Koprivnica, Brežanec
Stanje
novo

Opis oglasa

Trebate povoljno i kvalitetno rješenje za svoje goste i njihov miran san?

Madrac Turist Vaše je rješenje za opremanje apartmana, kampova, hotela, hostela i raznih drugih prostora koji se koriste za povremeno spavanje!

Napravljen od MediCoil TrueEdge džepićaste jezgre i obostrano PU pjene, model Turist izdržljiviji je od ostalih madraca koje možete pronaći u ovom cjenovnom rangu!

Turist je izrađen u jednoj zoni udobnosti, a njegova jezgra proteže se od ruba do ruba madraca te mu osigurava čvrstoću i dugotrajnost zbog kombinacije deblje, odnosno čvršće žice na samim rubovima madraca.

Model Turist spada u kategoriju srednje tvrdih madraca, a u svojoj visini od 18 centimetara i zbog kombinacije džepićaste jezgre i PU pjene dobit ćete razinu udobnosti koju ne možete imati s klasičnom bonell jezgrom.

Ovaj madrac dolazi s neskidivom navlakom, no to Vam ne bi trebalo stvarati problem jer u ponudi imamo vodonepropusne i standardne zaštitne nadloške perive na temperaturi do 60 stupnjeva s kojima se puno lakše barata nego sa skidivom navlakom! Manji su, zauzimaju puno manje mjesta u perilici za rublje, istina je da se i brže suše, a vrlo lako se i stavljaju na madrac uz pomoć gumica koje se nalaze na rubnim dijelovima nadloška!

Madrac se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama te je namijenjen za osobe čije su pojedinačne tjelesne težine do 90 kilograma.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
24.03.2023. u 09:05
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
70 puta