Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Madrac Apolon NS-PO 210x140x27
  • Madrac Apolon NS-PO 210x140x27

Madrac Apolon NS-PO 210x140x27

Cijena
505 €
Šifra oglasa: 39396459

Osnovne informacije

Lokacija
Koprivničko-križevačka, Koprivnica, Brežanec
Stanje
novo

Opis oglasa

Volite tvrde madrace, ali se bojite kupiti isti jer, što ako ćete se osjećati kao da spavate na kamenu?

Medico Home ime rješenje za Vas, a to rješenje nudi Vam u madracu Apolon koji s razlogom nosi titulu premium madraca!

Ovaj luksuzni madrac ima puno toga što će Vam se svidjeti, a najbitnije od svega jest da će Vam osigurati da se probudite osvježeni, a ne umorni.

Model Apolon u visini od 27 centimetara spada u kategoriju tvrđih madraca, a njegova prednost je definitivno ta da je pogodan za sve položaje spavanja.

Napravljen od visoke i guste džepićaste jezgre koju sami proizvodimo, te od kombinacije hladno lijevane (HR) pjene i završnog sloja izuzetno udobne Pantera pjene, Apolon će Vam u svojoj raskošnoj visini od 27 centimetara pružiti predivan san i još bolji naredni dan.

Ako se bojite da će Vam tijekom noći biti prevruće Pantera pjena je najbolji izbor za Vas pošto je prepoznatljiva po svojoj elastičnosti i prozračnosti, a uz sve to izuzetno dobro reagira na vlagu i/ili toplinu. Ovo je pjena koja je posebno razvijena za proizvodnju madraca visoke kvalitete.

Izuzetno je komforna te se ističe svojom izdržljivošću, kvalitetom i visokom razinom udobnosti, i upravo zato je savršen izbor za izradu dugotrajnog madraca

Na premium madracima koristimo vrlo ugodnu Silver tkaninu koja je izuzetno mekana, a proštepana je većom količinom vate nego tkanina koju koristimo na drugim modelima što daje na dodatnoj udobnosti.

Ovo je madrac koji će Vas oduševiti svaki put kad legnete na njega, ali i svaki put kad ga samo i pogledate, dogodit će se ljubav na prvi pogled, s obzirom na to da je vizualno privlačan ljudskom oku, ali činjenica da je njegova unutrašnjost izrađena od kvalitetnih materijala najveći je Apolonov plus!

Bitno je napomenuti da je Apolon jednostran, odnosno spava se na strani na kojoj se nalazi vrhunska Pantera pjena.

Apolon je predviđen za osobe tjelesne težine do 120 kilograma i odličan izbor za sve koji stvarno ne mogu odrediti spavaju li najčešće na boku, trbuhu ili leđima.

Apolon se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.

Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici s razmakom između letvica do 5 centimetara.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
10.01.2023. u 13:40
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
32 puta