Njemački ovčar

  • Cijena: 1kn
  • Približno: 0
  • Šifra oglasa: 22834706
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija ljubimca: Istarska, Kaštelir-Labinci, Kovači

Opširnije:

Mužjak Njemačkog ovčara radne linije slobodan za parenje.Boja: crna sa paležom.Oštenjen u 4/2016.Ima oko 40kg,lijepo razvijen pas.Kao štene uredno cijepljen,očišćen od parazita,čipiran,posjeduje EU putovnicu.Ukoliko Vas interesira ,na upit šaljem slike roditelja.Sve ostalo dogovor...(ISKLJUČIVO PARENJE,NIJE ZA PRODAJU)

Kontakt: ANTONIO: 091/252 9982


RADNE LINIJE
Za one koji nisu znali postoji i radna linija njemačkih ovčara. Te radne linije se više koriste u službene svrhe tj. u policijama i vojskama svijeta, te kao spasilački, lavinski i potražni psi. Ali to ne znači da se nisu dobro pokazali kao kućni psi, nego naprotiv izvrsni su kao kućni ljubimci i psi čuvari.
Interesantno je da jako malo ljudi zna da njemački ovčari po boji mogu biti sivi, crni i crveni s crnim plaštom, te u svim varijatetima ovih boja. Međutim ove dvije boje siva i crna se više pojavljuje u radnih linija pasa pa ih nazivamo radnim njemačkim ovčarima, a crvene s crnim plaštom nazivamo eksterijernim njemačkim ovčarima jer se većinom takmiče na izložbama za ljepotu tj. specijalnim izložbama u ljepoti za njemačke ovčare.
Osjetilo njuha im je jakoo izraženo,pa je pogodan za razne aktivnosti i namjene ...

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
52464 Kaštelir
Županija
Istarska
Država
Hrvatska