• Lazura za drvo u vanjskom području MSL
  • Nemoj propustiti priliku!

Lazura za drvo u vanjskom području MSL

Cijena
24,17 €
Šifra oglasa: 41679250

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Vugrovec Donji
Stanje
novo

Opis oglasa

✓ Otporna na vremenske utjecaje
✓ Elastična
✓ Lako se razmazuje
✓ Izvrsna svojstva
✓ Naglašava strukturu i godove

Za drvene kuće, vanjske obloge, prozore, vanjska vrata itd.

Potrošnja: cca. 160-200 ml/m2 u dva do tri radna koraka

Dostupnost i u drugim bojama, ton karta u opisu proizvoda. Slobodno nam se obratite putem T: 0919182000; E: kgm@kgm.hr

TANKOSLOJNA LAZURA ZA DRVO
Izvrsna vodoodbojnost zahvaljujući posebnoj kombinaciji veziva. UV-zaštita kroz sadržaj UV-postojanih, viskootpornih pigmenata.

Svojstva lazure za drvo
Tankoslojna lazura za drvo otporna je na vremenske utjecaje, UV-postojanost, regulira vlagu, lako se razmazuje, izvrsna svojstva razlijevanja, izvrsna prionjivost, slabog mirisa, transparentna, naglašava strukturu i godove, svilenkastog sjaja.

Područja primjene lazure
Za dekorativni dizajn površina i kao zaštita od vremenskih utjecaja za masivno i djelomično masivno drvo u vanjskom području koje nije u kontaktu s tlom. Za drvene kuće, vanjske obloge, prozore, vanjska vrata itd.

Postupak nanošenja: premazivanje.

Količina nanošenja: cca. 160-200 ml/m2 u dva do tri radna koraka



Priprema
U potupnosti odstraniti pokrivne, bezbojne ili debeloslojne lazure. Površine očistiti od prljavštine i prašine. Jako trošne površine prebrusiti, kako bi se odstranila vlakna koja strše i postigla ravnomjerna površina. Nove, hoblane površine također prebrusiti kako bi se poboljšala upojnost materijala (granulacija 80/120). Pri brušenju nositi zaštitn masku. Prekriti bitumenske površine i umjetne materijale kao i žbuku, beton i kamene površine kako ne bi došlo do onečišćenja tih površina.

Preporuke za uporabu – lazura za drvo Compact
Tiksotropna lazura gotova je za upotrebu. Ne dodavati razrjeđivač. Prije upotrebe dobro promiješati. Struktura gela ponovno se brzo vraća. Premazivati mekim kistom u smjeru vlakana. Svi tonovi se mogu međusobno miješati. Bezbojna vrsta kao jedini premaz za vanjsku primjenu nije pogodna. Vlaga drva ne smije prelaziti 20 %. Vrste drva koje mogu dovesti do diskoloracije mogu utjecti na ton boje. Prije nanošenja na veće površini provjeriti ton boje. Preporuka je probni premaz. Za postizanje ravnomjernog tona na drvu s različitim upijajućim svojstvima (npr smreka, bor) prije nanošenja lazure u boji, nanijeti bezbojni temeljni premaz (npr. Koranol Grund bezbojni) ili tikstropnu lazuru u bezbojnom tonu. Kod ne zaštićenog drva u vanjskom području potreban je temeljni pemaz koji štiti od plavila i trunjenja, npr. Koranol Grund bezbojni.

Optimalna temperatura obrade i sušenja + 15 °C do + 30 °C (odnosi se na podlogu, Koranol Compact MSL i temperaturu okoline). Temperatura sušenja najmanje + 5 °C.

Gustoća: cca. 0,89 g/cm3
Čišćenje alata: sredstvom za čišćenje kistova, razrjeđivačem ili sintetičkom smolom.
Pakiranja: 0,75 l | 2,5 l | 5 l | 20 l

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

KGM ONLINE D.O.O.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
22.02.2024. u 11:37
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
78 puta

KGM ONLINE D.O.O.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi