• 7D HIFU GOLD LIFT S UKLJUČENOM DETALJNOM EDUKACIJOM – AKCIJA!!!!!
  • Nemoj propustiti priliku!

7D HIFU GOLD LIFT S UKLJUČENOM DETALJNOM EDUKACIJOM – AKCIJA!!!!!

Cijena
4.247 €
Šifra oglasa: 40058770

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Trnje
Stanje
novo

Opis oglasa

TRADICIJA KVALITETE, PROFESIONALNOSTI I ISKUSTVA VIŠE OD 15 GODINA
UVOZIMO UREĐAJE TALIJANSKOG I ŠPANJOLSKOG PROIZVOĐAČA S JEDINSTVENIM DIZAJNOM I VRHUNSKOM KVALITETOM TE NAŠIM LOGOM.

MOGUĆNOST FINANCIRANJA PUTEM GRENKE LEASINGA DO ČAK 60 RATA!!!

EDUKACIJU URAČUNATU U CIJENU VRŠI EDUKATROICA S CERTIFIKATOM IZ EU, RADI SE NA MODELU 4 DO 5 SATI, PO POTREBI I DULJE.

HIFU uređaj s hifu ručicom za lice i tijelo i liposonix sondom.
ŠTO JE 7D HIFU?
7D HIFU je najnovija i neinvazivna tehnologija faceliftinga (PODIZANJA LICA) bez kirurške intervencije i anestezije koja može postići nevjerojatne rezultate u samo jednom tretmanu. Ovaj tretman dio je rastućeg trenda postupaka protiv starenja koji omogućuju vidljivo poboljšanje finih linija i oblikovanja lica, dajući vam mlađi i osvježeni izgled lica bez bora.
7D HIFU je najnovija tehnologija u HIFU terapiji i kao takva je popularnija od 3D, 4D ili 9D HIFU tretmana. Ono što ovaj uređaj čini jedinstvenim je što 7D HIFU ima manju točku fokusa od ostalih HIFU uređaja a to nam osigurava duplo bolje i brže rezultate. Ova fokusirana energija, stimulirajući proliferaciju kolagenskih i elastinskih vlakana, tretman čini izuzetno ugodnim i bezbolnim za razliku od prijašnjih hifu tretmana koji su često vrlo bolni i neugodni. 7D HIFU uređaj možemo koristiti ne samo za pomlađivanje nego i mršavljenje, smanjenje celulita te zatezanje kože.
Još jedna posebnost tretmana 7D HIFU uređajem je što je DOVOLJAN SAMO JEDAN TRETMAN u dvije godine, a rezultati će biti vidljivi odmah nakon tretmana, te krajnji rezultat nakon 8 do 12 tjedana. Kod prijašnjih Hifu uređaja trebalo je sačekati i do 90 dana kako bi se vidjele promjene na koži lica.
Tretman se izvodi s pomoću čak 4 različita aplikatora što po prvi puta omogućuje pristup SMAS tkivu, to jest trećem sloju između mišića. Njegova posebnost je i posebno patentirani aplikator 2.0 mm koji ostali aparati nemaju a kojim se lijepo mogu izbrisati bore oko očiju i usta, te poboljšati kvaliteta kože, što uključuje i ožiljke od akni.

ŠTO JE LIPOSONIX?
HIFU LIPOSONIX LIPOSUKCIJA je najnovija i najnaprednija tehnologija estetske medicine koja koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog intenziteta u svrhu trajnog uklanjanja masnih stanica u lokaliziranom području, bez oštećenja okolnog tkiva, čija je učinkovitost potvrđena brojnim kliničkim studijama (preko 7 dosada).
HIFU LIPOSONIX tretman djeluje na potkožno masno tkivo i to usmjeravanjem visoko fokusiranog ultrazvuka u tkivo, izazivajući ciljano, precizno i parcijalno zagrijavanje tkiva na temperaturu od oko 60 – 70°C, na točno određenoj dubini (6 mm, 9 mm i 13 mm) čime u potpunosti sigurno i trajno eliminira masne stanice sa željenog područja, trajno smanjujući sposobnost Vašeg tijela da na tom području skladišti masnoće, mijenjajući mu građu i izgled.

Uz uređaj standarno dolaze 7D aplikatori : 1.5, 2.0, 3.0, 4,5 mm (za lice) i 8.0 i 13.0 mm (za tijelo) i LIPOSONIX aplikatori: 8.0 i 13.0 mm (za tijelo)

U CIJENU JE URAČUNATA INSTALACIJA NA VAŠOJ LOKACIJI OD STRANE SERVISERA, DETALJNA EDUKACIJA S CERTIFIKATOM, UPUTE NA HRVATSKOM, DVIJE GODINE GARANCIJE. SERVISNA PODRŠKA NA PODRUČJU CIJELE HRVATSKE.

Karta

KOZMETIČKI APARATI

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
26.03.2024. u 23:22
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
153 puta

KOZMETIČKI APARATI

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska