• DALLMAYR PRODOMO, za filter kavu u limenci, 250 grama
  • Nemoj propustiti priliku!

DALLMAYR PRODOMO, za filter kavu u limenci, 250 grama

Cijena
59 kn ~ 8 €
Šifra oglasa: 27123117

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Prečko

Opis oglasa

Mpc: 59,00 kn ( 10 % popust za gotovinsko, virmansko ili pouzeće plaćanje )
Potpuno oplemenjena vrhunska kvalitetaNiti jedno drugo ime nije utjecalo na ukus za kavu tolikih generacija poput Dallmayr Prodoma.
I danas se mnogi kunu u „svoj prodomo“. Turisti ne izlaze iz Dallmayrove trgovine delikatesa u Münchenu bez jednog pakiranja za suvenir. U trgovini se kava puni ručno iz skupocjenih Nymphenburgerških porculanskih posuda i važe se na antiknim polužnim vagama.

Varijanta bez kofeina kao i prirodno blaga varijanta upotpunjuju obitelj proizvoda Dallmayr prodomo.Narasle u prašumi

Birani plodovi biljki visoravni Azije, Afrike, Južne i Centralne Amerike se u Dallmayr prodomu profinjeno spajaju u vrhunsku mješavinu.

Tipični okus oblikuju prije svega zrna arabice iz plodnih južnih provincija Etiopije - pradomovine kave. Ovdje na visoravni i danas se još beru grozdovi kave, koja raste kao divlja u prašumi ili u malim, seoskim nasadima. Nakon branja „pere“ se specijalnim postupkom, što dodatno oplemenjuje sirovu kavu.


Čista kvaliteta arabice

Vještina se sastoji u tome da se uvijek iznova ostvari isti profil okusa, unatoč različitim žetvama, a koji ljubitelji Dallmayr prodoma tako vole. Ostajemo vjerni našim visokim zahtjevima: 100% kvalitete arabice.

Zvuk prodomo

Dallmayr kava, a time posebno prodomo kava, već se desetljećima reklamira putem TV-spotova. Oni su posebno privlačni zbog nezamjenjive Dallmayrove melodije. Ona donosi miris svježe pržene kave tako reći u svaki dom.

OSTALA PONUDA DALLMAYR KAVA na saturo.hr

Saturo

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
30.06.2020. u 15:12
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
399 puta

Saturo

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska