• MEDIBLINK M480 Ultrazvučni inhalator
  • MEDIBLINK M480 Ultrazvučni inhalator
  • MEDIBLINK M480 Ultrazvučni inhalator
  • Nemoj propustiti priliku!

MEDIBLINK M480 Ultrazvučni inhalator

Cijena
80 €
Šifra oglasa: 38783138

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Martinovka
Stanje
novo

Opis oglasa

Prikladan je za cijelu obitelj – za dojenčad, djecu i odrasle. MEDIBLINK M480 Sadrži masku za dojenčad (djecu) i masku za odrasle, nastavak za usta, nastavak za nos, 10 posudica za fiziološku otopinu ili lijek, uvlačivo crijevo koje se može rastegnuti do 1 m duljine te 5 zračnih filtera. Vrlo male čestice aerosola (MMAD: 1,39 μm) i velika raspoloživost raspršenih čestica (PORR: 95,92 %). Izuzetno brza terapija s protokom od 0,9 ml/min. Patentirani prigušivač zvuka omogućava izuzetno nisku razinu buke pri radu (32 dB). Dugačka cijev (1 m) omogućava pomicanje tijekom terapije. 3 godine jamstva.

Inhalator MEDIBLINK M480 prikladan je za cijelu ubitelj jer sadrži masku za dojenčad (djecu) i masku za odrasle, nastavak za usta, nastavak za nos, 10 posudica za fiziološku otopinu ili lijek, uvlačivo crijevo koje se može rastegnuti do 1 m duljine te 5 zračnih filtera.

Pritiskom na gumb koji se nalazi na vrhu inhalatora možete regulirati brzinu raspršivanja čestica: MAX (0,90 ml/min), MED (0,8 ml/min), MIN (0,64 ml/min), te tako prilagoditi vrijeme terapije svojim potrebama.

Udio raspršenih čestica u aerosolu manjih od 5 mikrona (µm) koje zbog svoje veličine dospijevaju u donje dišne putove (*PORR). Što su raspršene čestice manje, veća je učinkovitost terapije jer veći udio čestica dolazi u donje dišne putove, sve do alveola. Zahvaljujoći posebnoj ultrazvočnoj tehnologiji inhalator Mediblink M480 raspršuje čestice veličine 1,39 µm (MMAD), stoga čak 95,92 % aerosola stiže u donje dišne putove. Zbog toga je terapija učinkovitija nego s uobičajenim inhalatorom.

Mediblink ultrazvučni inhalator M480 je zbog ultrazvučne tehnologije skoro nečujan (32,9 dB).

3 godine jamstva.



* MMAD = prosječna veličina raspršenih aerosola;

** PORR = udio čestica koje dosežu donji respiratorni trakt sve do alveola
ODRŽAVANJE (STERILIZACIJA) REZERVNIH DIJELOVA:
Spremnik za lijek, oralni i nazalni nastavak može se sterilizirati tako da se dijelovi urone u kipuću vodu na nekoliko minuta, zatim se izvade i puste da se sami osuše. Također se mogu čistiti sprejom na bazi alkohola ili alkoholnim maramicama.

Maska 2u1 i rebrasta tuba mogu se očistiti mješavinom vode (1 l) i sode bikarbone (3 žlice). Dio se zatim ispere i ostavi da se osuši. Budući da je crijevo rebrasto, preporučamo da ga osušite tako da ga objesite kako bi voda dobro cijedila

Web trgovina prodavača

Karta

Ivin medical

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
24.07.2024. u 14:39
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
472 puta

Ivin medical

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska