Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • ULJE PASJEG TRNA SANGREEN 100ml

ULJE PASJEG TRNA SANGREEN 100ml

Cijena
19,11 €
Šifra oglasa: 26544533

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska, Makarska, Makarska

Opis oglasa

Dobiva se iz cijele bobice pasjeg trna, pa objedinjava svojstva ulja dobivenog iz pulpe i ulja dobivenog iz sjemenki, s naglaskom na svojstvima pulpe.

Ulje pulpe pasjeg trna sadrži uvjerljivo najveću količinu karotenoida, tokoferola, fitosterola i palitoleinske kiseline u usporedbi s drugim biljnim uljima. U ulju se nađu i tragovi vitamina C te kvercetina (snažnog antioksidansa antimutagenog djelovanja).

Štiti kožu od vanjskih utjecaja, djeluje protuupalno i baktericidno, pomaže u zacjeljivanju ožiljaka, izrazito povoljno djeluje kod upalnih kožnih bolesti, a naročito kod atopijskog dermatitisa i rozacee. Koristi se u njezi zrele kože, u pripravcima za sunčanje, pakunzima za kosu, kozmetici za zrelu kožu, kod bora i kada je potrebna intenzivna regeneracija kože.

Zbog intenzivne boje koristi se u koncentracijama do 10% - veće koncentracije mogu obojiti kožu.

Ulje bobica pasjeg trna

Ukupna antioksidativna snaga mu je 70,000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) jedinica. Sadrži uljne enzime superoksidne dismutaze (SOD) na čijem se djelovanju temelji obrana od oksidativnog stresa, biljne sterole, 20 mineralnih elemenata uključujući željezo, bakar, mangan, selen, itd.

Ulje bobica pasjeg trna ima najviši postotak u biljnom svijetu rijetke omega 7 masne kiseline ( 30% - 35%), sadrži i esencijalne masne kiselina (EFA ) i jedino je poznato biljno ulje na svijetu koje sadrži omega 3, 6, 7 i 9 zajedno.

SASTOJCI: ulje pasjeg trna stand. na 150mg/100g karotenoida.

DODATAK PREHRANI - NAČIN UZIMANJA: 2x dnevno jednu čajnu žličicu (5 ml) na prazan želudac, 15 do 20 min prije jela

Napomene: Nakon otvaranja držati u hladnjaku i potrošiti unutar 3 mjeseca. Ne uzimati kod upale žuči, gušterače, jetre i kod žučnih kamenaca. Ne preporuča se djeci do 5 g. i trudnicama.

POGLEDAJTE NAŠ CJELOKUPNI ASORTIMAN ČAJEVA I DODATAKA PREHRANI SA DETALJNIM OPISOM I CIJENAMA NA: Posjetite ovu Njuškalo trgovinu te klikom na http://www.kucacajamakarska.com/

Web trgovina prodavača

Oglas objavljen
10.11.2022. u 18:55
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1151 puta