Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • MORINGA - NOVO!!! Najzdravija biljka na svijetu PRAH, ČAJ, SJEME itd.
  • MORINGA - NOVO!!! Najzdravija biljka na svijetu PRAH, ČAJ, SJEME itd.
  • MORINGA - NOVO!!! Najzdravija biljka na svijetu PRAH, ČAJ, SJEME itd.
  • MORINGA - NOVO!!! Najzdravija biljka na svijetu PRAH, ČAJ, SJEME itd.
  • MORINGA - NOVO!!! Najzdravija biljka na svijetu PRAH, ČAJ, SJEME itd.
  • MORINGA - NOVO!!! Najzdravija biljka na svijetu PRAH, ČAJ, SJEME itd.
  • MORINGA - NOVO!!! Najzdravija biljka na svijetu PRAH, ČAJ, SJEME itd.
  • MORINGA - NOVO!!! Najzdravija biljka na svijetu PRAH, ČAJ, SJEME itd.
  • MORINGA - NOVO!!! Najzdravija biljka na svijetu PRAH, ČAJ, SJEME itd.

MORINGA - NOVO!!! Najzdravija biljka na svijetu PRAH, ČAJ, SJEME itd.

Cijena
19,91 €
Šifra oglasa: 5231041

Osnovne informacije

Lokacija
Brodsko-posavska

Opis oglasa

Stigla sviježa moringa PREMIUM kvalitete!


Svatko tko se javi na email moringagarden@googlemail.com, dobiti će na poklon knjigu "Moringa jestivo drvo života" od Barbare Simonsohn u pdf obliku!!! (180 stranica) tel. 092 199 3371

Ovdje možete pogledati proizvodnju NAŠE MORINGE (ovaj se video ne odnosi na druge Moringe ponuđene na tržištu- pročitaj o tome na dnu stranice)
https://www.youtube.com/watch?v=7yajzT_RfOw

MORINGA Oleifera je najzdravija biljka na svijetu o kojoj ima više od 1000 znanstvenih studija. Inače dolazi iz Indije i jugoistočne Azije gdje ga zovu "Drvo Života" i njime liječe preko 300 bolesti od tlaka, dijabetisa, kožnih bolesti (Akne), očne bolesti, anti aging, poboljšava proizvodnju majčinskog mlijeka (zato ga na Filipinima zovu "moms best friend"), smiruje živce, daje energiju, itd.

Moringa Garden je projekt nijemca Andreasa Krausa i do sada ca 1000, partnera diljem Europe, kojima je cilj Moringu napraviti popularnijom u zapadnom svijetu. Napisana je i nova knjiga, koja je prevedena i na hrvatski jezik i mogu ju poslati mailom na upit u pdf ili word formatu. Takoder imam knjigu na njemačkom i engleskom jeziku.

Kratak opis Moringe:

mineralna i vitaminska bomba sadrži:

(ovi podaci su prepisani iz knjige "Moringa Oleifera: Die wichtigste Pflanze in der Menschheitsgeschichte" od Claus Barta)

ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) 109.000 / 100g praha (Svjetski rekord izmjeren u njemačkom laboratoriju)
995mg na 100g Flavonola
1,4g vitamina B12 na 100g praha
25 x više zeljeza od spinata
17 x više kalcija od mlijeka
15 x više kalijuma od banana
7 x više vitamina C od narandže
7 x više vitamina B1 i B2 od kvasca
6 x više polyfenola od crnog vina
4,5 x više folne kiseline od govede jetre
4,5 x više vitamina E od zitnih klica
4 x više vitamina A od mrkve
2,5 x više karotina od mrkve
2 x više magnesiuma od proso
2 x više proteina od soje
2 x više krmnog bilja od psenice
1,5 x više aminokiselina od jaja
1,5 x više zinka od svinjskog mesa
velike količine klorofila
velike količine nezasičenih masnih kiselina (Omega 3, 6, 9)
sa prahom mljevenih moringa sjemenki možete čak pročistiti zagađenu vodu!!!

Kombinacija i sastav Moringe su vrlo usredotočeni, uravnoteženi i jedinstveni.
Sadrži izuzetno visok sadržaj minerala kao što su magnezij, kalcij i fosfor, dovoljne količine željeza, cinka i bakra, kroma i 18 od 20 esencijalnih aminokiselina, esencijalnih blokova za sintezu proteina u tijelu koji su važni za imunološki sustav. Sadrži gotovo sve vitamine poput vitamina A, B1, B2, B3, B6, B7, C, D, E, K i vitalnih materijala, više od 46 antioksidansidanata i nedavno otkriveni novi glasnik zeatin.

Zeatin otvara vrata hranjivim tvarima, on ih pušta i prati do mjesta gdje su potrebne stanicama. Zeatin osigurava da su svi vitamini, minerali, elementi u tragovima i aminokiseline apsorbira po tijelu. Zeatin je ključni regulatorni faktor stanica i snažan antioksidans i stoga štiti stanice i regenerira stanice. Iako postoji zeatin u mnogim biljkama, obično samo u količinama manjim od jednog mikrograma po gramu, Moringa list, međutim, sadrži više od sto puta po gramima - i djeluje kao pravi izvor mladosti. Stariji ljudi jedući Moringu , osjećaju se mlađi i pokretljiviji .

Jednako neobično je visok sadržaj mangana, kroma i bora. Mangan je važan za zdravlje zglobova i kostiju ,a krom za metabolizam i stres od središnjeg značaja. Bor nije računat u skupini esencijalnih elemenata u tragovima, ali u posljednjih nekoliko godina njegova se važnost sve više priznaje. Neophodan je za razvoj serine, aminokiselina koja se nalazi u gotovo svim proteinima ljudskog organizma. Bor sa kalcij-magnezij i fosforom se koristi medicinski za osteoporozu. To smanjuje stres-inducirana oksidacija, inhibira stopu proliferacije stanica od stanica bez razlike (kao što su stanice raka), te je jedan element u tragovima, koji se nalazi u mozgu najviše. Veće količine organskih spojeva bora inače samo dunja (oko 10mg na 100g), bademi (3,4 mg) i cikla (2,1 mg na 100g).

Moringa je savršen, završni prehrambeni proizvod koji sadrži sve hranjive tvari koje ljudsko biće iz utrobe, kao adolescent fetusa u starenju treba. Potrošnja Moringe tijekom trudnoće potiče proizvodnju mlijeka i poboljšava mnogo puta kvalitetu majčinog mlijeka.


CIJENE:

1 kg Praha : 1200 kn

100g Praha : 150 kn
100g Čaja : 200 kn
100g Moringa Praha + Prah Papaya Sjemneki : 200 kn
100g Moringa začina (kao Vegeta) : 100 kn
Moringa Kapsule : 250 kn
Moringa presane tablete: 250 kn
Sjeme 10 Sjemenki za : 25 kn
Ulje za tijelo Moringa + Citrus 100ml: 180 kn
Čisto moringa ulje 100ml: 250 kn
Moringa sapun: 50 kn
Krema za ruke 50ml: 100 kn
Moringa Bodylotion 200ml: 150 kn

Poštarina 10kn

OBRAZLOŽENJE O CIJENI:
Razlika u cijanama između naše i ostale ''jeftine'' Moringe koja se nudi na tržištu, je opravdana.
Razlika u kvaliteti, podrijetlu, načinu uzgoja i obrade, pakiranja, skladištenja i najbitnije djelovanja između gore navedenih je velika. Naš je prozvod jedini na tržištu po EU standardima, dok su ostali prizvodi daleko ispod tih standarda.
Naša moringa se sadi i uzgaja isključivo za konzumaciju, dok ostale najčešće se proizvode za biodizel, zato jer moringa ima najveću bio masu po hektaru. Ta moringa nije ručno brana, nego se to radi kombajnom, ona se suši na suncu što znači da je osjetno siromašnija vitaminima, mineralima i ostalim vrijednostima zbog kojih ustavari i želite konzumirati ovu čudotvornu biljku. Kako se drži, tj suši vani ona je izložena nametnicima i štetočinama poput štakora, raznih ptica i sl. Naša nije. Što možete pogledati u ovom kratkom filmu- https://www.youtube.com/watch?v=7yajzT_RfOw.
Svoju Moringu redovno testiramo tj analiziramo, tako da sve što je o njoj gore napisano možemo potvrditi tim analizama, mogu li to i ostali? Kao primjer ćemo staviti ORAC od 157 000, to je laž. Svjetski rekord ORAC vrijednosti je 109 000 i drži ga upravo naša Moringa.
I nama je bila ponuđena Moringa iz Indije za smiješnih 5€ po kilogramu, dok je cijena Moringa Gardena 149€ po kilogramu.
Umjesto da se oduševimo popustom, zapitali smo se zašto je to tako- nakon analize imamo i odgovore.
U jeftinoj moringi smo pronašli:
1) do 45% vlage (naša ima 6-8%), jasno je da kao takva pogoduje razvoju gljivica i bakterija
2) pesticide, fungicide, teške metale i razne kemikalije od kojih su neke ZAISTA opasne za kozumaciju
3) u našoj moringi je isključivo mljeveni list- dok u drugima su list, peteljke i stabljike sve zajedno.
Kada to uzmete, tj usporedite jasno vam je da plaćate kvalitetnu prehranu za vas i Vaše najmilije.
Da biste uočili razliku između naše i jeftine Moringe, ne trebaju vam gore navedene analize. Dovoljno je staviti jednu kraj druge.
Naša ima bogato zelenu boju i intenzivan miris, dok su druge bojom sličnje sivoj ili smeđoj, a miris im je puno manje intenzivan ili čak ružan. Okusom se isto tako razlikuju, a o učinku da i ne govorimo.
Stoga, ako ste uzeili ili planirate uzeti tu jeftinu Moringu, sami si napravite usporedbu. Bilo bi tužno da u pokušaju da napravite nešto dobro za svoje zdravlje ustvari isto i narušite.
Nadamo se da je ovo objašnjenje dovoljno, a ukoliko imate i nekih drugih upita slobodno nam se obratite rado ćemo odgovoriti na sva pitanja. Moringa je izuzetno zdrava i uistinu dobra za svačiju prehranu, no međutim proizvodnja i održavanje su ono što razlikuje dobru Moringu od loše.

Ako imate pitanja nazovite na broj 092 199 3371
moringagarden@googlemail.com
Oglas objavljen
18.10.2017. u 11:29
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
54529 puta