Osnovne informacije
- Lokacija
- Grad Zagreb, Podsused - Vrapče, Gajnice
- Cijena se odnosi na
- komad
Opis oglasa
Prodajem svježu Kombucha kulturu sa start tekućinom nastalom fermentacijom zelenog čaja.
Uz kulturu dajem uputstva u elektronskom formatu za pripremu kombucha napitka.
S obzirom da je svježa, KULTURU NE ŠALJEM POŠTOM jer cijelo vrijeme zdrava kombuha fermentira, te zbog vremena dostave najvjerojatnije nebi bila upotrebljiva i postoji mogućnost da u pošti iskipi pa su zbog toga mogući dodatni troškovi nastale štete koju bi pošta mogla naplatiti i meni i vama.
Iznad 30°C kultura ne može preživjeti.
Svježu Kombucha kulturu možete preuzeti ISKLJUČIVO u Zagrebu u Gajnicama.
Što je kultura starija to više prelazi u smeđu boju pa sve do tamno smeđe kada više nije upotrebljiva, ali ona stalno proizvodi nove mlade "bebice" gljive u slojevima te uz malo truda možete je imati čitav život i proizvoditi svakih desetak dana sve više napitka jer stalno stvara nove slojeve koje možete razdvojiti i tako dijeliti u sve više posuda i dobivati sve više napitka.
Ja je uzgajam i koristim već oko 20 godina.
Osim što može izliječiti vrlo teške bolesti, izvrsna je kao osvježavajući napitak.
Isključivo poziv, SMS, Viber ili WhatsApp
Kombuću dobijete u potpuno novoj hermetički zatvorenoj posudi, koju nakon sto je dopremite do kuće, odmah preselite u staklenu posudu od cca 2-3 litre i prekrijte salvetom ili gazom te počnete sa postupokm izrade po uputama.
Slobodno me kontaktirate nakon što preuzmete Kombucha kulturu ako niste sigurni ili ne znate postupak izrade kombucha čaja.
Ako tijekom procesa fermentacije nova gljivica dobije zelenu plijesan, takav napitak nesmijete piti i morate baciti zaraženu kulturu.
Uz to poklanjam knjigu o Kombuchi u PDF formatu, kratke upute za izradu napitka i video upute.
Upute šaljem na whatsapp, Viber, Telegram ili e-mail po želji.
Fermentacijom kombuche nastaje pjenušavi čaj koji se koristi u ljekovite svrhe.
Jača imunološki sistem, detoksicira (izbacuje toksine i teške metale iz tijela), ima antitumorsko djelovanje, regulira metabolizam i probavu, snizuje krvni tlak, spriječava propadanje crijeva, pomaže kod upale zglobova, artritisa, reumatizma, vrlo je učinkovit kod dugotrajne glavobolje, migrena, pomaže kod ateroskleroze, srčanog infarkta, smetnji sa hemoroidima, pomaže kod menstrualnih grčeva, olakšava smetnje u menopauzi, smanjuje tjelesnu težinu ubrzavajući sagorijevanje masnoća, pomaže u borbi protiv celulita, smanjuje bore, smanjuje žučne i bubrežne kamence, smanjuje šećer, kolesterol i trigliceride , djeluje kao prirodni antibiotik, djeluje antistresno, za održavanje vitalnosti organizma; podizanje fizičke i psihičke energije, kod sportaša-usporava umor jer ubrzava izlučivanje mliječne kiseline iz mišića, kod problema s kožom i kosom-može se koristiti kao oblog, kao antiseptik za rane i ogrebotine, kao tonik za lice i protiv osipa.
Učinak djelovanja gljive se općenito može opaziti nakon nekoliko tjedana pijenja napitka jer poboljšava opće stanje organizma. Preporučeno konzumiranje je 3 puta po 1 dcl dnevno; ujutro natašte, iza ručka i iza večere ili prije spavanja.
Dobiva se fermentacijom gljive kombucha u infuziji čajeva i šećera, u kojoj je baza čajeva zeleni seicha čaj. Prve informacije o kombuchi datiraju još prije više od 2000 godina,a potječu iz Kine, gdje se taj napitak nazivao „Napitak besmrtnosti i eliksir života“. Kombucha je prirodni adaptogen koji ima širok spektar djelovanja sa ciljem vraćanja organizma u savršenu ravnotežu. Sadrži: probiotike, vitamine B skupine, vitamin C, antioksidanse, aminokiseline, minerale, enzime i važne organske kiseline - glukuronsku, glukonsku, mliječnu, octenu, usninsku, jabučnu, maslačnu i oksalnu.
Uz kulturu dajem uputstva u elektronskom formatu za pripremu kombucha napitka.
S obzirom da je svježa, KULTURU NE ŠALJEM POŠTOM jer cijelo vrijeme zdrava kombuha fermentira, te zbog vremena dostave najvjerojatnije nebi bila upotrebljiva i postoji mogućnost da u pošti iskipi pa su zbog toga mogući dodatni troškovi nastale štete koju bi pošta mogla naplatiti i meni i vama.
Iznad 30°C kultura ne može preživjeti.
Svježu Kombucha kulturu možete preuzeti ISKLJUČIVO u Zagrebu u Gajnicama.
Što je kultura starija to više prelazi u smeđu boju pa sve do tamno smeđe kada više nije upotrebljiva, ali ona stalno proizvodi nove mlade "bebice" gljive u slojevima te uz malo truda možete je imati čitav život i proizvoditi svakih desetak dana sve više napitka jer stalno stvara nove slojeve koje možete razdvojiti i tako dijeliti u sve više posuda i dobivati sve više napitka.
Ja je uzgajam i koristim već oko 20 godina.
Osim što može izliječiti vrlo teške bolesti, izvrsna je kao osvježavajući napitak.
Isključivo poziv, SMS, Viber ili WhatsApp
Kombuću dobijete u potpuno novoj hermetički zatvorenoj posudi, koju nakon sto je dopremite do kuće, odmah preselite u staklenu posudu od cca 2-3 litre i prekrijte salvetom ili gazom te počnete sa postupokm izrade po uputama.
Slobodno me kontaktirate nakon što preuzmete Kombucha kulturu ako niste sigurni ili ne znate postupak izrade kombucha čaja.
Ako tijekom procesa fermentacije nova gljivica dobije zelenu plijesan, takav napitak nesmijete piti i morate baciti zaraženu kulturu.
Uz to poklanjam knjigu o Kombuchi u PDF formatu, kratke upute za izradu napitka i video upute.
Upute šaljem na whatsapp, Viber, Telegram ili e-mail po želji.
Fermentacijom kombuche nastaje pjenušavi čaj koji se koristi u ljekovite svrhe.
Jača imunološki sistem, detoksicira (izbacuje toksine i teške metale iz tijela), ima antitumorsko djelovanje, regulira metabolizam i probavu, snizuje krvni tlak, spriječava propadanje crijeva, pomaže kod upale zglobova, artritisa, reumatizma, vrlo je učinkovit kod dugotrajne glavobolje, migrena, pomaže kod ateroskleroze, srčanog infarkta, smetnji sa hemoroidima, pomaže kod menstrualnih grčeva, olakšava smetnje u menopauzi, smanjuje tjelesnu težinu ubrzavajući sagorijevanje masnoća, pomaže u borbi protiv celulita, smanjuje bore, smanjuje žučne i bubrežne kamence, smanjuje šećer, kolesterol i trigliceride , djeluje kao prirodni antibiotik, djeluje antistresno, za održavanje vitalnosti organizma; podizanje fizičke i psihičke energije, kod sportaša-usporava umor jer ubrzava izlučivanje mliječne kiseline iz mišića, kod problema s kožom i kosom-može se koristiti kao oblog, kao antiseptik za rane i ogrebotine, kao tonik za lice i protiv osipa.
Učinak djelovanja gljive se općenito može opaziti nakon nekoliko tjedana pijenja napitka jer poboljšava opće stanje organizma. Preporučeno konzumiranje je 3 puta po 1 dcl dnevno; ujutro natašte, iza ručka i iza večere ili prije spavanja.
Dobiva se fermentacijom gljive kombucha u infuziji čajeva i šećera, u kojoj je baza čajeva zeleni seicha čaj. Prve informacije o kombuchi datiraju još prije više od 2000 godina,a potječu iz Kine, gdje se taj napitak nazivao „Napitak besmrtnosti i eliksir života“. Kombucha je prirodni adaptogen koji ima širok spektar djelovanja sa ciljem vraćanja organizma u savršenu ravnotežu. Sadrži: probiotike, vitamine B skupine, vitamin C, antioksidanse, aminokiseline, minerale, enzime i važne organske kiseline - glukuronsku, glukonsku, mliječnu, octenu, usninsku, jabučnu, maslačnu i oksalnu.
Karta
Napomena: Prikazana je približna lokacija
Traviax
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
- Adresa: 10090 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
-
- Oglas objavljen
- 15.12.2025. u 21:16
- Do isteka još
- Oglas prikazan
- 18570 puta
Traviax
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
- Adresa: 10090 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
-

