GUMENJAK AQUAMAX B 23 F AIR STEPPED HULL (!!! Akcija !!!)

  • Cijena: 178.482kn
  • Približno: 24.000
  • Šifra oglasa: 24558463
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija plovila: Zagrebačka
Model: AQUAMAX B23
Godina proizvodnje: 2018. godište
Vrsta veza: ostalo
Duljina plovila: 7,20 m
Širina plovila: 2,80 m
Broj osoba: 12
Vrsta motora: vanjski
Vrsta goriva: ostalo
Stanje: novo

Opširnije:

Gumenjak AQUAMAX B23, je kvalitetetno , izuzetno zdržljivo i otporano RIB plovilo, odnosno ukratko gumenjak s odličnim performansama.
Hrvatski proizvod koji se je pokazao odličnim odabirom kod velikog broja kupaca koji Aquamax b23 model koriste za komercijalne potrebe u svrhu rente ili organiziranja raznih avanturističkih izleta diljem Jadrana, uz navedeno Aquamax B 23 gumenjak polazao se je omiljenim među kupcima koji traže ubudljiv i siguran gumenjak za obitelj i prijatelje s kojim mogu neometano uživati u sigurnoj plovdbi.

Pažljiva i precizna ručna izrada od kvalitetnih materijala garancija je dobrih perfomanski kojima se odlikuje gumenjak Aquamax B 23, kvaliteteta i izržljivost samo su neke su od karakteristika koje ima Aquamax b23 , tubusi su izrađeni od ORCA HYPALON, materijal od inovativne francuske tvrtke čiji su tubusi jedni od najboljih na svijetu, a koriste ih i gumenjaci NATO vojske.

Duljine od 7,20 i širine 2.8 metara s kabinom u konzoli gumenjak B 23 idealan je za rentu ili za obiteljsko uživanje na moru, zbog pojačane krme na Aqamax B23 moguće je ugraditi vanjski motor snage od 140 do 300 KS !

Za komercijalne potrebe postoji mogućnost pretvaranja prednjeg dijela u prostor za prijevoz putnika i ukrcaj 12 osoba.
Novi model s Air stepped hull izradom i pojačanom krmom omogućava bezbrižno glisiranje i manju potrošnju.
Dvostepeni trup sa tunelima za zrak, mu daje bolje performanse po valovima i bolja hidro dinamična svojstva, povišeno krmeno zrcalo: X, manji otpor tubusa prilikom glisiranja- manja potrošnja goriva, integrirane swim platforme - veća kompaktnost i manji otpor, upravo iz navedenih razloga ovo plovilo je često dio flote za rentanje na raznim atraktivnim lokacijama diljem jadranske obale.
Aquamax 23 ima centralnu konzolu s malom kabinom i spremištem, postoji mogućnost ugradbe WC I hladnjaka.
Air stepped hull tehnologija omogućava bezbrižno glisiranje i manju potrošnju.

Aquamax b23 modeli nalaze se diljem Jadrana , duga tradicija u proizvodnji te kupci koji rado koriste naša plovila garancija su kvalitete koju naša plovilima imaju.

Hrvatski proizvod, Air stepped hull, kabina u konzoli, priprema za x-nogu, integrirane platforme, dodatna oprema.
Plovilo je moguće kupiti i sa ugradbenim motorom od 140 do 300 KS , Suzuki, Yamaha, Honda , naši kupci imaju popust na navedene modele.
Navedene cijene modela su akcijske cijene bez PDV a odnose se na plovila s osnovnom opremom.

Standardna oprema:
Komplet plovilo sa 7 spremišta za stvari sa bravicama, tubusi - komore (hypalon), kabina kompletno tapecirana za 2 osobe i vratima na zaključavanje, svijetlo u kabini, pleksi vjetrobran sa inox rukohvatom i ručkom za držanje, Upravljački mehanizam ultraflex - hidraulika, volan, kompas, Komplet električni panel 8 prekidača + instalacija, navigacijska svjetla, tank 270 lit skipersko sjedalo ili mogućnost dva posebna plastična sjedala, kaljužna pumpa, inox u - privez 3X, inox - bitve za privez 4X, inox vodilica za sidro, inox krmena ploča ispod motora, inox izljevi za samoprazneči kokpit sa siguronosnim ventilima, komplet tapecirunga u boji po izboru, umetak za prednje i zadnje sunčalište, inox stepenice za ulaz u more sa rukohvatom.
Dodatna oprema:
Muzika: Vodootporni radio usb, 2 x 100w zvučnici, antena, Sistem slatka voda + tuš sa tankom 70 lit, tikovina (umjetna ili prava) , navlaka za kozolu, cerada za cijeli brod, el. vitlo sa lancem i sidrom, led rasvjeta u kokpitu, podvodni reflektori itd. ( Po dogovoru )


Nazovite nas s povjerenjem
Saša 098822156
Tomislav 095 9099725
Aquamax Grupa, Certificirani HRB - CRS proizvođač

Podaci o korisniku

Adresa
Gračansko dolje 117
Grad i poštanski broj
10000 Zagreb
Županija
Zagrebačka
Država
Hrvatska

Elipso