• VELUX KROVNI PROZORI SVIH VRSTA
  • Nemoj propustiti priliku!

VELUX KROVNI PROZORI SVIH VRSTA

Cijena
262 €
Šifra oglasa: 39792687

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Kobiljak
Stanje
novo

Opis oglasa

CIJENE NA 098210069

ZA VIŠE INFORMACIJA NAZOVITE 098210069

Sigurno ste se nekada susreli s problemom nedovoljne količine svjetla ili zraka u svojim prostorijama, posebno onima koje se nalaze na krovu. U takvim situacijama, VELUX krovni prozori mogu biti idealno rješenje za Vaše potrebe!

VELUX je vodeći svjetski proizvođač krovnih prozora i pruža visokokvalitetna rješenja za dodatno osvjetljenje i ventilaciju Vašeg doma. VELUX krovni prozori su izrađeni od izdržljivih materijala i mogu se prilagoditi svakom krovnom nagibu, tako da se uklapaju u bilo koju vrstu krova.

Jedna od najvećih prednosti VELUX krovnih prozora je njihova sposobnost poboljšanja kvalitete zraka u Vašem domu. Kada su otvoreni, VELUX krovni prozori omogućuju protok svježeg zraka kroz prostoriju, što doprinosi stvaranju zdravijeg okruženja.

VELUX krovni prozori također pomažu u uštedi energije jer smanjuju potrebu za umjetnom rasvjetom. VELUX nudi širok raspon proizvoda koji uključuju ne samo krovne prozore, već i rolete, žaluzine i tende, čime se postiže optimalna regulacija svjetlosti u Vašem domu.

Uz VELUX krovne prozore, Vaš dom će biti osvijetljen prirodnom svjetlošću, a istovremeno ćete dobiti svjež zrak i uštedjeti energiju. Neka VELUX postane vaš izbor za više svjetla, više zraka i bolju kvalitetu života!

Karta

Objekti u blizini

Michael

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Kobiljačka cesta 8, 10361 Sesvetski Kraljevec, Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
28.04.2024. u 18:44
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
648 puta

Michael

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Kobiljačka cesta 8, 10361 Sesvetski Kraljevec, Grad Zagreb, Hrvatska

Povezani oglasi