• STIROPOR - LIMOPOR EPS
  • Nemoj propustiti priliku!

STIROPOR - LIMOPOR EPS

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 19605316

Osnovne informacije

Lokacija
Varaždinska, Martijanec, Vrbanovec
Stanje
novo

Opis oglasa

STIROPOR - SA PREKLOPOM, ILI BEZ

Za zadržavanje topline unutar objekta tj. smanjenje energetskih gubitaka stiropor se je pokazao kao iznimno dobar toplinsko-izolacijski materijal. Stiropor zimi vrlo dobro zadržava toplinu unutar objekta, dok ljeti ne dopušta prodor topline u klimatizirane objekte. Odličan je dekorativni materijal.
Stiropor je klasificiran kao teško zapaljiv materijal (razred zapaljivosti - B1), a ukoliko se zapali ne razvija štetne plinove. Upijanje vode kod stiropora je vrlo malo pa se zbog toga njegova toplinsko izolacijska svojstva ne pogoršavaju.
Ekološki je prihvatljiv. Ne stvara pljesni niti truli. Ne nestaje, lako se reciklira, ne sadrži fluor, klor, ugljikovodike, ne sudjeluje u stvaranju ¨efekta staklenika¨, neškodljiv je za ljude i okolinu. Spomenute kvalitete i niska cijena svrstavaju ga u vodeće termoizolacijske materijale.

Lim-mont d.o.o. samostalno proizvodi stiropor pod komercijalnim nazivom LIMOPOR EPS i kao takav u potpunosti zadovoljava norme HRN EN 13163.

Mogućnost rezanja po želji!

****CIJENA NA UPIT****
- molimo da zanemarite prikazanu cijenu "0,13 €". Ona je prikazana kao simbolična oznaka za ovu grupu oglasa, stoga molimo da se o točnim cijenama za pojedini proizvod informirate preko upita.)

Obratite nam se s povjerenjem!

Vaš Lim-mont d.o.o.
Više od 40 godina sa Vama!

Karta

Objekti u blizini

Lim-mont d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
09.02.2021. u 12:53
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
7629 puta

Lim-mont d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska