• Kamene ploče obrađene Lahor štokan Colorato
  • Nemoj propustiti priliku!

Kamene ploče obrađene Lahor štokan Colorato

Cijena
39 €
Šifra oglasa: 36703929

Osnovne informacije

Lokacija
Zadarska, Benkovac, Benkovačko Selo
Stanje
novo

Opis oglasa

Ploče obrađene su proizvodi pravokutnog oblika, standardne širine 30 cm. Specifičnost ove skupine je pravilan izgled ploča, zbog čega građevinama kojima se oblažu daju određenu uniformiranost. Zbog široke primjene i jednostavne ugradnje ova skupina je najzastupljenija u građevinskoj primjeni. Boja Lahora varira od bijele do svijetlo krem prošarana sa krem/smeđim pjegicama i crvenim odnosno narančastim venama.

Ploče obrađene namijenjene su oblaganju horizontalnih i vertikalnih površina interijera i eksterijera. Pogodne su za korištenje jer se lako kombiniraju sa ostalim pilanim kamenim proizvodima, te se savršeno uklapaju u moderno i tradicionalno uređen arhitektonski prostor.

Osim Lahora Colorato, iz našeg asortimana možete birati ploče izrađene iz različitih materijala komercijalnog naziva Lahor, Levant, Južina, Južina Moka ili Pulenat, kao i razne površinske obrade: polirano, štokano, četkano i štokano-četkano, ovisno o materijalu i debljini kamena.
Važno je za napomenuti kako struktura naličja (oblik pojedinih sastojaka u kamenu i njihova veličina), kao i nijanse boja ovise o površinskoj obradi kojoj se ploča izloži.
Također, u ponudi imamo i dodatnu obradu rubova primjer skošanje bridova ili urezivanje utora.

Maloprodajna cijena: 39.00 €/m2 + pdv= 48.75 €/m2

Karta

KAMEN BENKOVAC

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
27.04.2022. u 09:22
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
660 puta

KAMEN BENKOVAC

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi