Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL
  • BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL
  • BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL
  • BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL
  • BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL
  • BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL
  • BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL
  • BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL
  • BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL
  • BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL
  • BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL
  • BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL
  • BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL
  • BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL

BOJE I LAKOVI ZA DRVO I METAL

Cijena
5,31 €
Šifra oglasa: 32130847

Osnovne informacije

Lokacija
Koprivničko-križevačka, Križevci, Križevci
Stanje
novo

Opis oglasa

PITURA LIKOL LAZURA 0,75L - 30,00 KN
PITURA LIKOL LAZURA 2,5L - 106,25 KN
Likol lazura je tonirani transparentni premaz za dekorativnu i dubinsku zaštitu drveta za vanjsku i unutarnju upotrebu. Premaz je elastičan, osigurava odličnu zaštitu od utjecaja sunca i atmosferilija i daje prirodan i oplemenjen izgled drvenim površinama. Upotrebljava se kao samostalan premaz. Nanosi se bez razrjeđivanja u 3 sloja kistom,valjkom ili prskanjem na prethodno pripremljene drvene podloge, obrađene, očišćene i suhe. Optimalno sušenje između slojeva je 24 sata. Potrošnja cca 8m2/sloj.

PITURA LAK LAZURA sa voskom 0,75L - 32,00 KN
PITURA LAK LAZURA sa voskom 2,5L - 115,00 KN
Lak lazura je tonirani transparentni dekorativni premaz sa voskom za zaštitu tvrdog i mekog drveta u interijeru i eksterijeru. Drvo zaštićeno lak lazurom ima bogat i oplemenjen izgled, a sadržaj voska čini ga posebno elastičnim, postojanim i vodonepropusnim. Nanosi se bez razrjeđivanja u 3 sloja kistom,valjkom ili prskanjem na prethodno pripremljene drvene podloge, obrađene, očišćene i suhe. Optimalno sušenje između slojeva je 24 sata. Potrošnja cca 12m2/sloj.

PITURA LAK ZA ČAMCE 0,75L - 46,00 KN
PITURA LAK ZA ČAMCE MAT 0,75L - 49,00 KN
Lak za čamce je transparentni završni lak koji se koristi za zaštitu drveta u interijeru i eksterijeru. Odlično se razlijeva, visokog je sjaja, mehanički je otporan i vodoodbojan. Razrjeđuje se Uljanim razrjeđivačem što zavisi od načina primjene. Potrošnja cca 8m2/sloj.

PITURA AQUAL EMAJL LAK 0,65L - 62,50 KN
Aqual emajl lak je akrilni vodorazrjedivi pokrivni premaz namijenjen za zaštitu, dekoraciju i reparaciju drvenih i metalnih površina u interijeru i eksterijeru. Proizvodi se u nijansama po ton karti proizvođača. Međusobnim miješanjem mogu se dobiti nijanse po želji. Nanosi se u 2 sloja dodatkom do 5% vode. Za nanošenjem prskanjem razrjeđuje se vodom do 10%.
Suši se između slojeva za 4-6 sati, a potpuno je suh nakon 24 sata. Potrošnja je od 10-12m2/L/sloj. Jedno pakiranje od 0,65L pokriva 6-8m2 koje zavisi od kvalitete pripremljene površine i načina nanošenja.


PITURA AQUAL EMAJL ZA NAMJEŠTAJ 0,65L - 58,00 KN
Aqual emajl za namještaj je akrilni vodorazrjedivi premaz namijenjen za zaštitu, dekoraciju i reparaciju namještaja u interijeru. Može se nanositi i preko starih premaza uz prethodnu pripremu površine brušenjem. Lako se nanosi, dobro prijanja i formira bogat završni sloj izuzetne pokrivenosti. Otporan je na kemijske utjecaje iz sastojaka hrane i pića, vodu i blaga sredstva za čišćenje u domaćinstvu. Lako se održava i dugotrajno štiti drvene površine. Premaz se nanosi u dva sloja sa kistom ili valjkom dodatkom do 5% vode. Za nanošenje prskanjem preporučuje se razrjeđenje vodom do 10%.
Proizvodi se u nijansama po ton karti proizvođača. Potrošnja je 10-12m2/L/sloj. Jedno pakiranje od 0,65L pokriva 6-8m2 zavisi od kvalitete pripremljenih površina i načina nanošenja.

PITURA AQUAL LAK LAZURA 0,65L 2U1 - 42,00 kn
Aqual lak lazure 2u1 je akrilni tonirani transparentni vodorazredivi premaz namijenjen za zaštitu, dekoraciju i reparaciju drvenih površina u interijeru i eksterijeru. Premaz istovremeno tonira i lakira podlogu na koju se nanosi. Sadrži vosak koji povećava otpornost na atmosferilije. Proizvodi se u nijansama po ton karti proizvođača.
Drvene površine moraju biti suhe, očišćene, prebrušene brusnim papirom (150-180) i impregnirane. Lak se nanosi u 2-3 sloja kistom ili valjkom, dodatkom do 5% vode. Za nanošenje prskanjem preporučuje se razrjeđenje vodom do 10%. Suši između slojeva za 4-6 sati, a potpuno je suh nakon 24 sata. Potrošnja 10-12m2/L/sloj. Jedno pakiranje od 0,65L pokriva 6-8m2 zavisi od kavalitete pripremljene površine i načina nanošenja.

PITURA AQUAL OSNOVNA BOJA ZA DRVO 0,65L BIJELA - 40,00 KN
Aqual osnovna boja za drvo je akrilni transparentni vodorazredivi osnovni bijeli premaz koji se koristi za površinsku pripremu drvenih površina interijeru i eksterijeru.
Premaz dugotrajno štiti drvo, dobro prianja na podlogu i temeljno zapunjava pore drveta.. Brzo se suši, lako brusi.. Drvene podloge moraju biti suhe i očišćene od tragova masti, ulja, voska, smole i ostalih nečistoća i prebrušene brusnim papirom 120-150 (tvrdo drvo), odnosno 150-180( za meko drvo i furnirane površine).
Boja se nanosi u dva sloja kistom ili valjkom, uz dodatak do 5% vode. Za nanošenje prskanjem preporučuje se razrjeđenje vodom do 10%.
Suši između slojeva za 4-6 sati. Preporučuje se međuslojno brušenje brusnim papirom 220-240 (prvog sloja), odnosno 280-320 (drugog sloja) prije nanošenja završnog sloja. Potrošnja 8-10m2/L/sloj. Jedno pakiranje od 0,65L pokriva od 5-7m2 zavisi od kvalitete pripremljenih površina i načina nanošenja.

PITURA AQUAL OSNOVNA BOJA ZA METAL 0,65L - 40,00 KN
Aqual osnovna boja za metal je antikorozivni vodorazredivi premaz namijenjen za površinsku pripremu metalnih podloga od čelika, aluminija, mesinga i bakra. Pogodan je za zaštitu ograda, klupa, stolica, radijatora i sličnih predmeta od metala. Podjednako se koristi za tretiranje novih površina kao i za reparaciju dotrajalih.
Premaz dobro prianja na podlogu, potpuno je pokriva i brzo suši. Osigurava dugotrajnu zaštitu od hrđe. Nanosi se u jednom sloju. ukoliko se nanosi prskanjem razrjeđuje se dodatkom vode 5-10%, dok ga za nanošenje kistom ili valjkom nije potrebno razrjediti. Potrošnja je od 8-10m2/L/sloj. Jedno pakiranje od 0,65L pokriva od 5-7m2 što zavisi od kvalitete pripremljene površine i načina nanošenja.

PITURA RAZRJEĐIVAČ ULJANI 0,8L - 18,00 KN

PITURA RAZRJEĐIVAČ NITRO 0,8L - 19,00 KN

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
26.04.2023. u 15:53
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
6434 puta