• Praćenje broja sati radnog stroja (bager, traktor) putem mobitela
  • Nemoj propustiti priliku!

Praćenje broja sati radnog stroja (bager, traktor) putem mobitela

Cijena
108,83 €
Šifra oglasa: 29323798

Osnovne informacije

Lokacija
Požeško-slavonska, Požega, Centar
Stanje
novo

Opis oglasa

PRAĆENJE U REALNOM VREMENU, GARANCIJA, KONFIGURACIJA.
Uređaj EU proizvodnje namijenjen bagerima, traktorima, te općenito gospodarskim vozilima i radnim strojevima jer za razliku od uređaja za osobne automobile može primiti ulazni napon do 30 Volti (uglavnom autobusi, radni strojevi i gospodarska vozila rade na 24 Volte). Uređaj je u mogućnosti detektirati promjenu napona (kada je motor upaljen voltaža je viša) te na temelju toga i izrađivati izvještaje o broju sati radnog stroja. Drugim riječima, ne morate plaćati skupu instalaciju električaru i možete samostalno instalirati uređaj u stroj ako znate spojiti dvije žice (plus i minus), a instalacija je gotova u nekoliko minuta.

Direktno na mobilnom uređaju imate popis svojih radnih strojeva koji imaju uređaj instaliran te vidite izvještaj kada je vozilo upaljeno, koliko dugo je radilo, te naravno njegovu lokaciju i kretanje. Možete odmah dobiti informaciju koliko puta je stroj upaljen tog dana (ili bilo kojeg dana u proteklih 3 mjeseca), te koliko je svaki puta rad stroja bio dug. Na primjer, vidite točno da je u ponedjeljak stroj krenuo s radom u 7:05h u jutro, palio se pet puta, te da taj dan ima 6h:44m rada. Moguće su i razne automatizacije izvještaja tako da vam recimo na email stiže izvještaj u PDF formatu svaki petak u 16:00h za sve strojeve koje posjedujete za prošli tjedan. A svakog 1.dana u mjesecu dobijete grupni izvještaj za sve dane prošlog mjeseca, zajedno sa analitikom.

Dakle, točno znate koliko i kada je vaša oprema bila u upotrebi, i to u realnom vremenu, na vlastitom mobitelu i računalu.

Ako koristite uređaj na lokaciji gdje je slaba dostupnost signala (Jadransko moru, šume, uvale, slaba naseljenost) moguće je da SIM kartica lokalnih teleoperatera nije dobro rješenje. Razlog zašto nije dobro rješenje leži u činjenici da se SIM telefonska kartica od recimo A1 spaja uvijek na A1, a kad A1 mreža nije dostupna ona se neće spojiti na Tele2 ili T-Mobile. I u tom području nećete imati mogućnost praćenja. Isto vrijedi i za druge operatere, signal jednog je snažan, a signal drugog operatera ni ne dopire. Zbog toga najbolje je rješenje korištenje BeeDigital M2M kartica koja se sama spaja na najjači signal bez obzira na teleoperatera. I takvu karticu možete dobiti uz uređaj.

https://www.beedigital.hr/sim-kartica-za-gps-zasto-odabrati-beedigital-m2m-business-sim-karticu-za-gps-tracker-uredaj-koji-prati-plovila-i-vozila/

Postoji i uređaj veće robusnosti, sa digitalnim izlazima i ulazima kako bi mogli aktivirati nešto na radnom stroju (npr.ugasili ga) pa me kontaktirajte ako želite nešto specifično. Potpuno konfiguriran uređaj sa SIM telefonskom karticom možete dobiti i poštom. Obzirom kako imam veći broj različitih uređaja za praćenje u ponudi, najbolje je da pogledate moje druge oglase ili me kontaktirate putem telefona kako bi vidjeli koji uređaj je optimalan za vašu konkretnu potrebu.

Osim navedenog, uređaj ima mogućnost spajanja na bežične bluetooth senzore pokreta, otvaranja i zatvaranja vrata, magnetne senzore, temperaturne senzore i slično. Na taj način ne morate provlačiti kablove do senzora, a sami senzori imaju bateriju koja radi do 10 godina bez punjenja, nakon čega se senzor mijenja drugim jer je baterija nepromjenjiva. Za detaljnije informacije o senzorima pogledajte moje druge oglase.

Za sve informacije i mogućnosti koje nisu navedene slobodno me kontaktirajte.

Karta

vandoren3

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  34000 Požega, Požeško-slavonska, Hrvatska
Oglas objavljen
09.05.2024. u 06:37
Do isteka još
Oglas prikazan
1733 puta

vandoren3

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  34000 Požega, Požeško-slavonska, Hrvatska