Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Hrčak sirijski raznih boja - Zagreb
  • Hrčak sirijski raznih boja - Zagreb
  • Hrčak sirijski raznih boja - Zagreb
  • Hrčak sirijski raznih boja - Zagreb
  • Hrčak sirijski raznih boja - Zagreb

Hrčak sirijski raznih boja - Zagreb

Cijena
3,32 €
Šifra oglasa: 27486281

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Maksimir, Ravnice

Opis oglasa

Sirijske hrčke prodajem. Imam još 1 mlađeg muškog dugodlakog rozobijelog (3mj), te ženkice 1 sivobijelu dugodlaku (3mj), rozobijelu i sivobijelu kratkodlaku (7tj) i 1 crnobijelu (3mj).
Uz hrčka kod nas možete nabaviti i drvene kućice, mostiće, tunele, ljuljačke i penjalice za njih.

Uzgoj je registriran i pod veterinarskim je nadzorom, što vam jamči nabavku zdrave, mlade i odgovorno uzgojene životinjice (bez križanja u krvnom srodstvu).
Životinjice je potrebno preuzeti kod mene, ne šaljem ih niti ne dostavljam, pa Vas molim da sami dođete po njih.

Hrčak kao ljubimac:
Sirijski hrčci su samci i drže se isključivo pojedinačno, brzo se naviknu na svog vlasnika i na uzimanje u ruke.
Životni vijek: 2-4 godine.
Svi hrčci aktivni su u popodnevnim satima i noću, dok veći dio dana prespavaju u svojoj kućici i uopće im ne smeta što ste u to vrijeme na poslu (ili u školi), a oni sami kod kuće. Hranjeni iz ruke hranom koju vole (npr.komadićima voća, povrća i sjemenkama suncokreta) brzo se pripitomljavaju i s veseljem vas očekuju. Svakodnevna šetnja osiguranim prostorom zabavit će i uveseliti vas i vašeg hrčka. Kolut za trčanje u kavezu pomaže u održavanju kondicije, obožavaju cijevi za provlačenje, drvene kućice u kojima grade gnijezdo, spavaju i spremaju zalihe, a grančice za grickanje i penjanje omiljene su im igračke na kojima vaš mali glodavac troši svoje zubiće koji stalno rastu.

Uz odgovarajuću zalihu hrane i vode (obavezna pojilica!), te ljeti zaklonjeni od sunca (da se ne pregriju) mogu povremeno ostati sami kod kuće i preko vikenda (2 dana), ne duže od toga.
Izložite li sirijskog hrčka temperaturi nižoj od 15 stupnjeva, može pasti u zimski san - nemojte misliti da je uginuo! Stavite ga u zagrijanu prostoriju blizu izvora topline (ne preblizu!) i pričekajte oko sat vremena - probudit će se i nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima.
Nadalje ga držite na sobnoj temperaturi, ona odgovara svim vrstama hrčaka (sirijskim i patuljastim-ruskim i roborovskim).
Slična se pojava može dogoditi i kod previsoke temperature, tada hrčka hitno premjestite u hladniji prostor, da izbjegnete opasnost od toplotnog udara.
Ruske i roborovske hrčke ne izlažite temperaturama nižim od 15 stupnjeva, jer će uginuti od pothlađivanja. Također ih zaštitite od temperatura iznad 30 stupnjeva, kako ne bi dobili toplotni udar.

Tel.092/2988-085
Oglas objavljen
30.12.2019. u 19:31
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
4096 puta