Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Reloop Mixtour
  • Reloop Mixtour
  • Reloop Mixtour
  • Reloop Mixtour

Reloop Mixtour

Cijena
98,88 €
Šifra oglasa: 27951840

Osnovne informacije

Lokacija
Varaždinska, Varaždin, Centar
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Reloop MIXTOUR je prijenosni DJ kontroler s više platformi razvijen za nagrađivanu aplikaciju DJAY 2 tvrtke Algoriddim. MIXTOUR je dizajniran od temelja do kompaktnog dvokanalnog upravljača DJ kontrolora koji vam omogućuje da se stranka pokrene bilo gdje i bilo kada. Usko surađujući zajedno s Algoriddimom, razvili smo potpuno integrirani uređaj koji spaja vitalne funkcije miješanja s Transport, Remix i FX sekcijom u gladak uređaj. Bilo da ste na iOS, Androidu, PCu ** ili Macu - Reloop MIXTOUR ih sve podržava. Snažne, izdržljive, kontrolne ručice pune veličine i 45mm Pro-Faders postavljene su na isti način kao klasična klupska miksera. Tri-pojasni EQ, dobivanje trim pots, bipolarni filteri i VU meter (prebacivati ​​između master i pre-fader) osigurati da imate sve što je potrebno za obavljanje. Odlično očuvano, sa garancijom u trajanju godine dana.

KORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 828,00kn
Cijena za gotovinu: 745,00 kn

Mjesečna rata za plaćanje na 36 rata: cca 23,00 kn.

Moguće zamjene za glazbenu opremu. Moguće plaćanje karticama na rate do 36 mjeseci bez kamata (Visa Premium, Mastercard, Maestro, VISA i Diners). Moguće ispostavljanje R-1 računa.

Proizvod se nalazi u našoj poslovnici: Varaždin, Stanka Vraza 6.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem vrijedi cijena za gotovinu.

Karta

Oglas objavljen
21.01.2020. u 14:35
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
528 puta