• DATACOL čistač rashladnog sistema 300 ml
  • Nemoj propustiti priliku!

DATACOL čistač rashladnog sistema 300 ml

Cijena
31,06 €
Šifra oglasa: 40811972

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Stenjevec, Jankomir
Stanje
novo

Opis oglasa

Čistač rashladnog sistema Datacol je inovativni proizvod posebno izrađen za efikasno otapanje svih štetnih naslaga sa svrhom uspostavljanja normalne radne temperature i optimalnog rada motora. Njegovo energično djelovanje temelji se na kemijskoj transformaciji kalcija; neutralizira kiseline i istovremeno uklanja masnoće i ulja. Učinkovit je kod rastvaranja blatnih naslaga koje se stvaraju u sistemu. Njegov sastav ne šteti materijalima od kojih je izrađen hladnjak uključujući gumu i plastiku. Ne sadržava kiseline i agresivne solne otopine.



Što je to: To je čistač rashladnog sistema za sve vrste motora.

Gdje: Proizvod se direktno sipa u rashladni sistem.

Kada: Pri redovnoj zamjeni rashladne tekućine ili po potrebi.

Koliko: Sipati cijeli sadržaj bočice (300 ml) u rashladni sistem koji sadržava do 10 l rashladne tekućine. Za veće sisteme dodati proporcionalno više čistača Datacol.



Način primjene: Dovesti motor na radnu temperaturu; uključiti i grijanje te uliti čistač u sistem i ne gasiti motor narednih 20/30 minuta. Nakon toga potpuno isprazniti sustav te isprati ga vodom. Na kraju navedenog postupka napuniti sistem novom rashladnom tekućinom.



Prednosti: Uklanja naslage koje se stvaraju u sistemu hlađenja/ grijanja koje sprječavaju optimalnu disperziju topline blokirajući termostat i regulacijske mehanizme. Uspostavom normalne temperature rada motora znatno se smanjuje trošenje i mehanički stres istog što može dovesti do mehaničkih kvarova i veće potrošnje goriva.

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

eALATI.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
01.07.2023. u 06:15
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
50 puta

eALATI.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska