Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Pioneer 560H DVD Recorder
  • Pioneer 560H DVD Recorder

Pioneer 560H DVD Recorder

Cijena
53,09 €
Šifra oglasa: 36182905

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Samobor - Okolica, Bregana
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajem Pioneer DVD Recorder 560H.
Full HD 1080p. Hdmi priključak i svi drugi mogući. sve radi, ispravan.
Daljinski je očuvan. Višak mi je u hi fi sistemu pa prodajem. CIJENA JE FIKSNA.

Za ljude koji žele reproducirati, snimati i arhivirati svoju glazbu, fotografije i video zapise u raznim formatima za pohranu, Pioneer DVR560H-K DVD/HDD snimač nudi vrtoglavi niz izbora koji će zadovoljiti i najzahtjevnije zahtjeve. DVR-560H omogućuje opciju skaliranja do 1080p putem HDMI-ja. Tako vam je zajamčena najveća razlučivost gledanja.

Uređaj s više sustava uključuje tvrdi disk od 160 GB, DVD snimač koji radi s jednoslojnim ili dvoslojnim diskovima i USB priključak. Sadržaj se može snimati iz jednog formata u drugi, ovisno o vrsti i veličini datoteke. Pohranite i reproducirajte gotovo sve vrste medijskih formata na DVR-560H, uključujući DivX komprimirane filmske datoteke i sadržaj s vašeg kamkordera. DVR560H-K ima dvostruke PAL i NTSC tunere, a također može snimati SECAM programiranje.

Ako imate video ili audio uređaje koje želite spojiti na DVR560H-K za dodatne mogućnosti snimanja, imate sreće. Pioneer snimač uključuje asortiman ulaza koji će zadovoljiti vaše potrebe. Za reprodukciju, DVR560H-K ima digitalne i analogne izlaze uključujući HDMI, optičke, komponentne i kompozitne priključke.

DVR560H-K također je prepun značajki bez kojih, nakon što probate, nećete moći. Na primjer, ako bi stroju ponestalo mjesta prilikom snimanja TV programa na DVD, bilježi prelijevanje na HDD. A kada reproducirate CD ili ga snimate na HDD, DVR560H-K dodiruje ugrađenu Gracenote bazu podataka kako bi pružio informacije o glazbi i izvođaču. Funkcija 3 tipke Home Media Gallery na daljinskom upravljaču omogućuje brz pristup DivX filmovima, fotografijama i glazbi koju ste spremili na snimač.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
03.01.2022. u 22:09
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
131 puta