Osnovne informacije
- Lokacija
- Virovitičko-podravska, Slatina, Ivanbrijeg
- Cijena se odnosi na
- komad
Opis oglasa
SIROVI PREŠANI MED IZ PRIRODNOG SAĆA
Postupkom prešanja prirodnog saća postigli smo pun okus, kremastu strukturu i miris meda "kakav je bio nekad".
– RAW HONEY –
Vrhunski med pčelinjih paša iz prirodnih izvora, bez intervencije pčelara, dobiven je prešanjem prirodnog saća onakvog kakvog ga pčele grade prema svojim biološkim načelima u prirodi već milionima godina.
Misao vodilja u nastanku ovog jedinstvenog proizvoda je vratiti pčele čim više prirodi, a prirodu pčelama.
U procesu proizvodnje meda vodi se računa o zrelosti meda i zalihama koje ostaju u košnici, kako pčelinje društvo ne bi bilo izloženo stresu i u zamjenu dobivalo konzumni šećer nakon oduzimanja eventualnih viškova.
Profesionalni pristup pčelinjim društvima na prirodan način, bez manipulacija, agresivne kemijske zaštite i maksimalne eksploatacije, omogućava pčelinjim društvima viši nivo imuniteta na bolesti i nametnike.
Pčelinje društvo je superorganizam i kao takav prati impuls prirode unutar svoje zavičajne pozicije. Prilagođava se klimatskim promjenama i prirodnim resursima, dajući ono najbolje za sebe i čovjeka.
Pčelinjak sa kojeg potječe ovaj med okružen je šumama i prirodom, a nalazi se u brdskom dijelu prigradskog naselja Ivanbrijeg kod Slatine. Med svake lokacije je jedinstven i neponovljiv. Također može biti razlika u prirodnom sastavu meda između dvije susjedne košnice!
Biološka vrijednost meda kao hrane i kao lijeka, kako za pčele, tako i za čovjeka, uvjetovana je i procesima na koje utječe tehnologija proizvodnje od košnice do stola.
Prešani med, direktno je punjen u staklenke bez među skladištenja, kako bi održao najviši nivo nutritivnih i ljekovitih svojstava. Nakon određenog vremena ovakav prirodan med će kristalizirati. U tekuće stanje se može vratiti zagrijavanjem staklenke s medom u toploj vodenoj kupki na 39˚C. Zagrijavanje meda je tehnološki proces prilikom kojega se smanjuje njegova nutritivna vrijednost kad prestaje važiti i oznaka sirovi med (RAW HONEY).
Pčelar: Siniša Kokorić, dipl.inž. stočarstva (099 197 93 94)
FB: Apis Carnica
Postupkom prešanja prirodnog saća postigli smo pun okus, kremastu strukturu i miris meda "kakav je bio nekad".
– RAW HONEY –
Vrhunski med pčelinjih paša iz prirodnih izvora, bez intervencije pčelara, dobiven je prešanjem prirodnog saća onakvog kakvog ga pčele grade prema svojim biološkim načelima u prirodi već milionima godina.
Misao vodilja u nastanku ovog jedinstvenog proizvoda je vratiti pčele čim više prirodi, a prirodu pčelama.
U procesu proizvodnje meda vodi se računa o zrelosti meda i zalihama koje ostaju u košnici, kako pčelinje društvo ne bi bilo izloženo stresu i u zamjenu dobivalo konzumni šećer nakon oduzimanja eventualnih viškova.
Profesionalni pristup pčelinjim društvima na prirodan način, bez manipulacija, agresivne kemijske zaštite i maksimalne eksploatacije, omogućava pčelinjim društvima viši nivo imuniteta na bolesti i nametnike.
Pčelinje društvo je superorganizam i kao takav prati impuls prirode unutar svoje zavičajne pozicije. Prilagođava se klimatskim promjenama i prirodnim resursima, dajući ono najbolje za sebe i čovjeka.
Pčelinjak sa kojeg potječe ovaj med okružen je šumama i prirodom, a nalazi se u brdskom dijelu prigradskog naselja Ivanbrijeg kod Slatine. Med svake lokacije je jedinstven i neponovljiv. Također može biti razlika u prirodnom sastavu meda između dvije susjedne košnice!
Biološka vrijednost meda kao hrane i kao lijeka, kako za pčele, tako i za čovjeka, uvjetovana je i procesima na koje utječe tehnologija proizvodnje od košnice do stola.
Prešani med, direktno je punjen u staklenke bez među skladištenja, kako bi održao najviši nivo nutritivnih i ljekovitih svojstava. Nakon određenog vremena ovakav prirodan med će kristalizirati. U tekuće stanje se može vratiti zagrijavanjem staklenke s medom u toploj vodenoj kupki na 39˚C. Zagrijavanje meda je tehnološki proces prilikom kojega se smanjuje njegova nutritivna vrijednost kad prestaje važiti i oznaka sirovi med (RAW HONEY).
Pčelar: Siniša Kokorić, dipl.inž. stočarstva (099 197 93 94)
FB: Apis Carnica
Karta
Napomena: Prikazana je točna lokacija
Sinisa-bees
Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
- Adresa: 33520 Slatina, Virovitičko-podravska, Hrvatska
-
- Oglas objavljen
- 04.12.2025. u 21:15
- Do isteka još
- Oglas prikazan
- 869 puta
Sinisa-bees
Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
- Adresa: 33520 Slatina, Virovitičko-podravska, Hrvatska
-



