• Dekorativni kamen - BEST BUY opcija već od 17€/m2
  • Nemoj propustiti priliku!

Dekorativni kamen - BEST BUY opcija već od 17€/m2

Cijena
17 €
Šifra oglasa: 43687288

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Brestje
Stanje
novo

Opis oglasa

Ako tražite najjeftiniji deko kamen, onda mi nismo trgovina za vas, ali ako pak tražite zidne obloge koji imaju određen standard kvalitete, da su proizvodi odmah ili vrlo brzo dostupni te da kod kupovine dobijete i hrpu korisnih savjeta, npr. oko ugradnje, da umjesto vas riješimo brigu oko prijevoza i da na kraju priče to ima neku realnu cijenu i da iza toga osim priče stoji i garancija na kvalitetu, onda ste na pravom mjestu.

Ako se prvi puta susrećete sa deko kamenom i razmišljate o investiranju u takvu vrstu uređenja, onda bi vam informacije koje vam nudimo u nastavku oglasa mogle biti korisne, bez obzira odlučite li se za kupovinu naših proizvoda ili ne. Trudili smo se sažeti i nadamo će se isplatiti pročitati ih.

U ponudi imamo dekorativne zidne obloge iz vlastite proizvodnje koje imitiraju izgled kamena, ali i opeke poput, stare cigle, nove klinker, opeke, te neke druge modernije dekorativne obloge raznih geometrijskih uzorka. Naši proizvodi dostupni su u širokoj paleti boja iz standardne ponude, ali često puta znamo za kupce napraviti i drugačiji ton boje prema njihovom ukusu.

Proizvodnjom i prodajom profesionalno se bavimo od 2017. godine, iza nas je puno uspješno odrađenih projekata, veliko iskustvo i do detalja usavršena proizvodnja. Sve to dio je naše ponude, pa s razlogom smatramo da nudimo najbolji omjer cijene i kvalitete koji možete pronaći na tržištu, jer nama je oduvijek cilj bio osigurati pristupačne cijene kako bi se ovakvim luksuznijim stilom uređenja mogli počastiti svi.

STANDARD KVALITETE jest dekorativni kamen bez odstupanja u visini između različitih elemenata, što je jako važno kod ugradnje, ako želite lijep izgled zida. Naš deko kamen uklapa se jedan u drugi bez zračnosti između elemenata, rubovi su ravni i to olakšava ugradnju.

STANDARD KVALITETE jest dekorativni kamen bez rupica, mrlja, oštećenja, pjeskovite površine, ujednačenog tona boje što je u konačnici važno za lijep izgled zida.

STANDARD KVALITETE jest izbor najkvalitetnijih pigmenata za toniranje (bojanje) deko kamena, kao i cementa CEM 1 kvalitete, te ostalih sirovina, ali i način proizvodnje, dozrijevanja betona te manipulacija sa deko kamenom netom nakon proizvodnje.

ZAŠTO JE TO VAŽNO - Neke stvari nisu vidljive odmah, a problemi se počinju pojavljivati kasnije.
Ako je dodan gips (koji neki proizvođači dodaju kako bi ubrzali postupak stvrdnjavanja) - doći će do runjenja deko kamena, veće upojnosti vode, pojave mahovine i na kraju pucanja deko kamena na zidu.
Ako je deko kamen "sušen" na visokoj temperaturi ili bez kontrolirane vlage, s vremenom će doći do pucanja jer beton ne podnosi takav način dozrijevanja.
Ako u deko kamen nisu pažljivo dodani određeni kemijski dodaci koji omogućavaju stvaranje mikro pora (mjehurića) zraka unutar strukture betona, vlaga koju beton upije u zimskim uvjetima pretvara se u led, koji kroz strukturu betona radi štetu i takav deko kamen s vremenom se počne runiti, pucati i to nikako ne izgleda dobro.

BETON može biti jako jednostavan i jako kompleksan materijal, a kod proizvodnje dekorativnog kamena, gdje se koristi za lijevanje u kalupe i gdje su elementi malih debljina, beton je sve samo ne jednostavan. Bar tako ne bi trebalo biti.
U malom presjeku treba zadovoljiti jako punu uvjeta, a jedan od njih je i tlačna čvrstoća, pa dekorativni kamen ne treba gledati kroz okvir "ma to je samo beton"

JEDNO JE IZLOG, A DRUGO JE PAKIRANJE - mi svim kupcima nudimo da iz bilo koje naše palete, izvade bilo koju kutiju i iz nje izvuku bilo koji broj po osobnom nahođenju različitih elemenata, pogledaju kako izgledaju, usporede ton boje i probaju složiti nekoliko modela jedan na drugi kako bi se uvjerili da sve što smo ovdje pisali zaista i jest tako.
Također Vam nudimo da uzmete naš uzorak i ponesete ga sa sobom, usporedite ga sa drugim uzorcima, ako vam se čini da možda ovo što pričamo nije baš točno.

Svim potencijalnim kupcima koji nisu u mogućnosti doći u naš izložbeni prostor, po povoljnim cijenama nudimo dostavu uzoraka na njihovu adresu, a taj trošak ćemo odbiti od vaše narudžbe ako se odlučite za naš deko kamen.
Deko kamen dostavljamo po cijeloj HR po odličnim cijenama prijevoza
Na skladištu gotovo uvijek imamo dostupne naše 2 najpopularnije serije deko kamena MODERN LINE i SHARPLINA-A

Konačna cijena ovisi o popustima koje rado dajemo, a oni ovise o izboru tona boje, količini koja vam je potrebna te o vremenu isporuke. Pripremite te informacije ako želite dobiti točnu kalkulaciju za vaš projekt.

Radno vrijeme je:
PON: 12:00-16:00
UTO: 08:00-10:00 i 14:00- 19:00
SRI: 12:00-16:00
ČET: 08:00-10:00 i 14:00- 19:00
PET: 12:00-16:00
SUB: ne radimo
NED i PRAZNICIMA - ne radimo i uglavnom spojimo sve što se može spojiti kako bi se i naši vrijedni djelatnici zasluženo odmorili :)

Za sve ostale informacije zovite ili pišite (Whats APP): 095/ 2433-233 Marijan Štrukelj

Više fotografija možete vidjeti kopiranjem linka:
https://www.canva.com/design/DAGDJqqr3Dg/3GrLc2ZzuEtMOs_DpOaI9A/view?utm_content=DAGDJqqr3Dg&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=uniquelinks&utlId=GPWCdLpT7A

Karta

Dekorativni kamen ZID za 5

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Ulica Stjepana Mikuša 14 a, 10360 Sesvete, Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
08.05.2024. u 14:14
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
34 puta

Dekorativni kamen ZID za 5

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Ulica Stjepana Mikuša 14 a, 10360 Sesvete, Grad Zagreb, Hrvatska

Povezani oglasi