Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Maslina list čaj

Maslina list čaj

Cijena
1,86 €
Šifra oglasa: 26943972

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska, Seget, Prapatnica

Opis oglasa

List masline je broj 1. u borbi protiv kardiovaskularnih bolesti. Jača imunitet i povećava energiju. List masline sadrži oleuropein, polifenol odnosno antioksidans koji prirodno snižava krvni tlak i smanjuje rizik od obolijevanja od kardiovaskularnih bolesti. Jeste li znali da čaj od masline nazivaju novim zelenim čajem, ali poboljšanom verzijom jer ne sadrži kofein.

Upotreba lista masline u medicinske svrhe:

sprječava sklerozu krvnih žila
smanjuje rizik od raka, naročito raka dojke
sprječava nastanak žučnih kamenaca
najbolji je laksativ
pojačava iskašljavanje sluzi
dobar u borbi protiv kašlja i bronhitisa
snižava visoki krvni tlak.

Imate li povišenu masnoću u krvi, čaj od masline snižava razinu lošeg kolesterola i omogućava da vaše srce kuca pravilnijim ritmom. Također, istraživanja su pokazala da ima dvostruko više antioksidansa i vitamina C nego li zeleni čaj, stoga ga smatraju boljom verzijom zelenog čaja. Prisutnost antioksidansa pomaže u borbi protiv slobodnih radikala koji kada oksidiraju mogu uzrokovati stanična oštećenja stoga je ovaj čaj dobro detoksikacijsko sredstvo koje potiče izlučivanje štetnih tvari iz organizma.

Ovaj čaj je dobar i u borbi protiv prehlade i gripe jer djeluje antivirusno, zaustavlja virusnu replikaciju u stanicama. Čaj od masline djeluje :

antifungalno
antibakterijski
protuupalno.

Čaj od masline je ubojica patogena jer zaustavlja njihov reprodukcijski proces. Npr, čaj od masline, bori se protiv gljivičnih infekcija i virusnih infekcija, kao što je herpes.

Neto količina: 50 g

Sastojci: Maslina list, Olea europaea folium-100%

Naručiti možete putem:
E: info@dalmatianaturalis.eu
M: 091/738-0494

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
18.03.2024. u 07:53
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
892 puta