• Električni kotao eloblok Vaillant
  • Nemoj propustiti priliku!

Električni kotao eloblok Vaillant

Cijena
697 €
Šifra oglasa: 30542291

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Kraljevečki Novaki
Stanje
novo

Opis oglasa

Nova generacija Vaillantovih električnih uređaja za centralno grijanje eloBLOCK pruža suvremen način grijanja stanova i obiteljskih kuća putem grijaćih tijela (radijatora). Rad ovih uređaja je sasvim automatiziran i gotovo nečujan. Uređaji su u potpunosti opremljeni sa svim radnim i sigurnosnim elementima. Sekvencijalnim paljenjem ogrjevnih spirala spriječeni su neželjeni impulsi u električnoj mreži prilikom uključivanja/isključivanja uređaja. Budući da je ovdje riječ o električnoj energiji, rad ovih uređaja u potpunosti ekološki, za njihov rad nije potreban dimnjak te ih je moguće montirati i u najmanje prostore jer ne koriste zrak za izgaranje. U odnosu na prethodnu generaciju, nova generacija posjeduje elektronsku ploču s eBUS komunikacijom pa je sada moguća kombinacija sa svim eBUS sobnim termostatima ili atmosferskim regulatorima koji će sustav grijanja voditi u zavisnosti od vanjske temperature. Također, putem eBUS komunikacije, novu generaciju eloBLOCK-a će biti puno jednostavnije povezati u kompleksne sustave grijanja kao opciju podrške ili dogrijavanja.
rad uređaja neophodan je trofazani priključak, osim za modele od 6 i 9 kW, kod kojih je moguće izvest monofazni priključak uz odgovarajući presjek električnih kablova. Korovi iznad 9 kw su isključivo na trofazni struju.

Za još veću udobnost uređaj je moguće kombinirati sa indirektno grijanim spremnikom od 120 litara uz primjenu originalnog hidrauličkog spojnog seta

Ve 6,9,14,18,21,24,28 kw.

6 kw 697 eura

Cijene na upit.

Degać d.o.o
Kobiljačka cesta 25
Sesvetski kraljevec 10361
Degac@degac.hr
Www.degac.hr
012048702
0915591144

Karta

Objekti u blizini

DEGAC DOO

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  10361 Sesvete, Grad Zagreb, Hrvatska
  • Web adresa: http://www.degac.hr/
Oglas objavljen
16.12.2022. u 11:41
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
2342 puta

DEGAC DOO

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  10361 Sesvete, Grad Zagreb, Hrvatska
  • Web adresa: http://www.degac.hr/

Povezani oglasi