El-Cm Električni zidni kotao 6 kw

  • Cijena: 4.000 kn
  • približno 538 
  • Šifra oglasa: 16794915
  • Objavljen:
  • Do isteka je još: do prodaje
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Varaždinska
Stanje: novo

Opširnije:

Čelični toplovodni elekro kotlovi El-Cm Compact, nazivnog toplinskog učina 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24 i 27 kW predviđeni su za zagrijavanje manjih kuća ili stanova kao samostalni ili kao pomoćni izvor topline na električnu energiju. Danas se sve više koriste i za zagrijavanje potrošne tople vode u akumulacijskim bojlerima, spajanjem na cijevni izmjenjivač bojlera. Kotlovi su opremljeni cirkulacijskom pumpom, ekspanzijskom posudom, modernom modulirajućom digitalnom regulacijom te potrebnim sigurnosnim elementima. Bešuman rad i moderan dizajn čini ih prihvatljivim za ugradnju u bilo koji dio kuće ili stana, tim više što ne zahtijevaju ventilaciju ili dimnjak. Korištenje modernih tehnologija izrade, kvalitetnih materijala gradnje te provjerenih tehničkih rješenja koja uključuju i sve prednosti modulirajuće regulacije rada elektrogrijača, čine ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Proizvedeni su u skladu s normom ISO 9001:2008.

KARAKTERISTIKE KOTLOVA El-Cm Compact:
Toplovodni kotao predviđen za grijanje na električnu energiju, nazivnog toplinskog učina 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24 i 27 kW.
U elektro kotlove serijski se ugrađuje: cirkulacijska pumpa, ekspanzijska posuda, sigurnosni elementi (sigurnosni ventil, sigurnosni termostat i tlačna sklopka), slavina za punjenje i pražnjenje te modulirajuća digitalna regulacija.
Modulirajuća digitalna regulacija optimalno vodi rad elektrogrijača tako da optimizira potrošnju električne energije sa učinom elektro kotla.
Bešuman rad, moderan dizajn i male dimenzije čine ih prihvatljivim za ugradnju u bilo koji dio kuće ili stana, tim više što ne zahtijevaju niti ventilaciju niti dimnjak.
Male su težine i jednostavno se ugrađuju.
Kotao El-Cm Compact 6 kW moguće je priključiti i na jednofazni električni priključak.
Kotlovi El-Cm Compact su kao “kotlovnice” u malom, jer su im svi bitni dijelovi integrirani u kompaktno kućište.
Ekološki su potpuno prihvatljivi.
Kotlovi su proizvedeni u skladu s normom ISO 9001:2008.
Regulacija:
Moderna digitalna modulirajuća regulacija optimalno vodi rad elektrogrijača tako da optimizira potrošnju električne energije sa učinom elektrokotla.
UDOBNOST STANOVANJA:
Kotlom El-Cm Compact jednostavno se rukuje, bešuman je i pouzdani u radu, što je garancija topline doma i udobnog stanovanja. Modernim dizajnom i malim dimenzijama uklapa se u svaki prostor.
ZADOVOLJENJE POTREBA ZA POTROŠNOM TOPLOM VODOM:
El-Cm Compact moguće je kombinirati sa nekim od akumulacijskih bojlera za sanitarnu vodu, kao i sa solarnim spremnicima.
------------------------------------------------------------------
Mogučnost dostave na adresu kupca.
Cijena dostave: 60 kn, otoci 120 kn.
Moguče je i plačanje pouzećem kod preuzimanja (za sve pakete mase do 40kg).
-----------------------------------------------------------------
Trgovina MIKIĆ d.o.o.
Varaždin-Gojanec
-----------------------------------------
Pon-petak 7-18 sati
Subotom 7-12 sati

Kontakt

MIKIĆ d.o.o.
Adresa
Braće Radić 12a
Grad i poštanski broj
42205 Gojanec (Varaždin)
Županija
Varaždinska
Hrvatska