Jacuzzi® LODGE S (2-3 osobe) - STVOREN ZA TURIZAM!

  • Cijena: 56.500 kn
  • približno 7.598 
  • Šifra oglasa: 21124509
  • Objavljen:
  • Do isteka je još: do prodaje
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Grad Zagreb
Stanje: novo

Opširnije:

Originalni Jacuzzi® hidromasažni bazen LODGE S
VANJSKI ili UNUTARNJI
Dimenzije: 185x165x90h

Boja BIJELA ili PLATINUM
Obloga SILVER WOOD (sivo umjetno drvo)
(Opcija narudžbe bez obloge – BUILT-IN)

Za 2-3 osobe (1 ležeće mjesto)
16 hidromasažnih mlaznica
8 blower mlaznica - puhaljke zraka (opcija)
LED Podvodno svjetlo u više boja
LED upravljački panel
Dodatna izolacija obloge – Winter Pro Kit (opcija)
Clear Ray UV lampa (filtracija)
El. grijač 2kW s cirkulacionom pumpom
Termoizolacijski Jacuzzi® pokrov od umjetne kože

Neto težina ~ 245 kg
Ukupna maksimalna težina ~ 1195 kg
Srednji potrebni obujam vode ~ 750 L
Električno napajanje 220 - 240V (50/60 Hz)

Cijena: Od 45.200,00 KN + PDV
* besplatna dostava u krugu 50 km od Zagreba
* besplatna osnovna montaža i puštanje u pogon
* besplatan osnovni set za tretiranje i održavanje vode

Instalacija u zatvorenim prostorima i/ili vrtovima i terasama.
Osigurana servisna mreža.
Garancija 2 godine.
Proizvod je izložen u našem salonu - Tratinska 66, Zagreb.
U ponudi imamo i dva veća modela iz iste serije LODGE - pogledajte ostale naše oglase.

Kupnjom originalnog Jacuzzi® proizvoda dobivate:
*Profesionalan pristup uz iskustvo od 20 godina
*Premium najbolju svjetsku marku proizvoda koja znači prestiž i luksuz
*Servisna mreža s velikom zalihom raspoloživih rezervnih dijelova, filtera i setova za tretiranje vode
*Ostali rezervni dijelovi dostupni u svega par dana na 300 km od Zagreba u Italiji - Valvasone
*Naši educirani serviseri po čitavoj Hrvatskoj za brze intervencije
*Dostupnost svih rezervnih dijelova 10-15 godina od prestanka proizvodnje pojedinog modela
*Dostupnost svih službenih tehničkih informacija, predinstalacija i skica u .PDF i .DWG datotekama


JACUZZI® LODGE - hidromasažni bazeni osmišljeni za gostoprimstvo i turizam!

Sve više upita od strane iznajmljivača i hotelijera, inspirirali su nas za razvoj proizvoda koji će zadovoljiti specifične zahtjeve takvog tržišta. Za novu sezonu, s ponosom vam predstavljamo seriju Jacuzzi® Lodge! Radi se o potpuno novim proizvodima, jednostavne tehničke izvedbe i prihvatljive cijene, odnosno Lodge je razvijen kao "low-cost" originalni Jacuzzi® proizvod niže cjenovne kategorije i niskih troškova održavanja uz maksimalnu učinkovitost.

Lodge je Jacuzzi® hidromasažni bazen posvećen turističkim naseljima, kampovima, hotelima, vilama, kućama i apartmanima za odmor. Drugim riječima, dizajniran je da veliku učestalost korištenja u dobrom društvu. Njegov minimalistički dizajn savršeno se uklapa u svaki vrt, terasu, plažu ili prostor za opuštanje. Može se prilagoditi specifičnim zahtjevima i ambijentu, a osnovni model može biti nadograđen i poboljšan različitim uređajima, opcijama i funkcijama, istovremeno smanjujući troškove upravljanja i održavanja. Lodge je jednostavan je za instalaciju i upotrebu. Sve njegove kontrole su jednostavne za upravljanje i prilagođene korisniku. Svaka od značajki je dizajnirana za stalnu učinkovitost i trenutnu upotrebu, dok u isto vrijeme osigurava najveću higijenu te garantira najlakše moguće održavanje.

Jacuzzi® Wellness
Lodge objedinjuje glamurozan izgled s nenadmašno prostranim komforom wellness doživljaja čime spaja ljepotu i ugodu. Lodge nudi 4 sjedala na različitim visinama (+ dječje sjedalo) uz prilagođene wellness tretmanes 20 hidromasažnih mlaznica i 10 puhaljki zraka (blower mlaznica) te višebojnu unutarnju LED rasvjetu.

Iznimna fleksibilnost
Kako bi se prilagodio potrebama vaših objekata, Lodge je dostupan u različitim inačicama, s puhaljkama zraka, hidromasažom i puhaljkama zraka te samo hidromasažom, a može biti instaliran u ugradbenoj i samostojećoj varijanti.

Hidromasažni bazen za cijelu sezonu
Zahvaljujući sistemu grijanja, Lodge se može koristiti na otvorenim prostorima tijekom cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete. Lodge može biti opremljen električnim grijačem (2kW) ili izmjenjivačem topline. Za još brže zagrijavanje, moguće je dodati kao opciju grijač od 6kW (3+3) na serijski od 2kW.

Garancija iznimne higijene
Voda u Lodge-u tretira se i održava uz pomoć „skimmer“ filtracije preko filter uložaka čime se pruža potpuna sigurnost. Također je moguće dodatno instalirati provjerene sustave naziva ClearRay® i Performance Pack (pješčani filter) za intenzivnu upotrebu većeg broja korisnika. ClearRay® je sustav dezinfekcije vode koji ubija više od 99.9% vodenih patogena zahvaljujući ekskluzivnoj UV tehnologiji te smanjuje upotrebu sredstava za kemijsko tretiranje vode do 50%. Sustav je vrlo jednostavan za održavanja, a lampu je potrebno zamijeniti svakih 12 do 24 mjeseca. Performance Pack je sustav filtracije uz pomoć kvarcnog pijesak kao jamstvo najčišće vode uslijed intenzivne upotrebe, a ujedno pruža lakše i manje zahtjevno održavanje u usporedbi s tradicionalnim filter ulošcima. Pijesak je potrebno provjeriti jednom godišnje, a mora biti zamijenjen svake 3 do 4 godine.

Spreman za upotrebu
Lodge se prazni za manje od 20 minuta, čime osigurava brže čišćenje i pripremu za ponovnu upotrebu te smanjuje broj potrebnog osoblja i štedi vrijeme. Lodge je spreman za upotrebu za manje od 6 sati.

Udobnost i sigurnost
Lodge jamči nenadmašnu udobnost i potpunu sigurnost zahvaljujući integriranoj stepenici, protukliznim površinama i sustavom drenaže unutarnjih površina.

Toplinska izolacija i ušteda energije
Termo-izolacijski pokrov prošiven čvrstim šavovima i rukohvatima za jednostavno rukovanje, održava ugodnu temperaturu vode, umanjuje gubitke energije i štiti od kontaminacije vode. Kao opcija za najhladnija područja, naš Winter Pro Kit (dodatna zimska izolacija obloge) garantira najbolju toplinsku izolaciju uz najmanje gubitke i smanjenu potrošnju energije.

Kontakt

Jacuzzi® Hrvatska
Adresa
Tratinska ulica 66
Grad i poštanski broj
10000 ZAGREB
Županija
Grad Zagreb
Hrvatska
E-mail
info@aqua-spa.hr