• Gyeon Q²M Leather Set MILD
  • Nemoj propustiti priliku!

Gyeon Q²M Leather Set MILD

Cijena
29,86 €
Šifra oglasa: 35511912

Osnovne informacije

Lokacija
Osječko-baranjska, Osijek, Retfala
Stanje
novo
Interna šifra
GY32412

Opis oglasa

Gyeon Q2M kožni set MILD set za čišćenje i impregniranje kože: kompletan set za redovito održavanje kožnih površina u automobilu.
Set sadrži:
Gyeon Q2M LeatherCleaner Mild sredstvo za čišćenje kože 200 ml sa pjenom
Gyeon Q2 kožna presvlaka od 120 ml kože
Gyeon Q2M LeatherBrush kožna četka
Gyeon Q2M MF aplikator sa rukavicom od mikrofibera
Krpa od mikrovlakana Gyeon
Q²M Leather Cleaner Mild nježno je, ali učinkovito sredstvo za čišćenje kože. Razvijeno zajedno s vrhunskom zaštitom Gyeon Q² LeatherShield. Leather Cleaner Mild je završni proizvod za pripremu kože prije nanošenja bilo kakve zaštite. Uklanja laganu prljavštinu, masne ostatke, pa čak i promjene boje s odjeće. Za razliku od većine sredstava za čišćenje kože, ova formula ne sadrži emolijente ili konzervanse, tako da je površina spremna za nanošenje bilo koje brtvene ili keramičke zaštite.
Q² LeatherCoat vrlo je lagana za zaštitu kože koja zahtijeva samo pravilno čišćenje da bi se osiguralo dobro tkanje. Zatim jednostavno nanesite meku krpu ili aplikator od mikrovlakana i obrišite ga u ravnom sloju. Uz postojanost do 3 mjeseca, ovaj hidrofobni premaz pruža zaštitu od tekućine, znoja, prljavštine i “prijenos boja” iz traperica i odjeće.
Ovaj kompletan set dolazi s potpuno novim Q²M LeatherBrush & Q²M MF aplikatorom i ručnikom od mikrofibera. Novi Q²M LeatherCleaner Mild raspršivač stvara pjenu koja je učinkovitija i lakša za nanošenje. Q²M LeatherCleaner Mild osigurava uklanjanje lagane prljavštine, masnih ostataka i pruža najbolju pripremu za zaštitu. Q²M LeatherCoat pruža dugoročni zaštitni učinak i olakšava buduće održavanje.
Q²M LeatherCleaner Mild savršeno je rješenje za svakodnevno održavanje i pripremu presvlake za kožu. Ne sadrži emolijente i ne ostavlja ostatke koji bi mogli negativno utjecati na kvalitetu presvlake na silici. Q²M LeatherCleaner Mild ostavlja potpuno mat oblik i pogodan je za sve moderne tipove kože. Može se koristiti i na kožnim presvlakama.
1 komplet dovoljan je za potpuno čišćenje i zaštitu 2-3 vozila.

Karta

MD AUTO

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
27.04.2024. u 09:18
Do isteka još
do prodaje

MD AUTO

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska