Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • univerzalni DTG i printer za majice
  • univerzalni DTG i printer za majice
  • univerzalni DTG i printer za majice
  • univerzalni DTG i printer za majice

univerzalni DTG i printer za majice

Cijena
1.990,84 €
Šifra oglasa: 16669505

Osnovne informacije

Lokacija
Karlovačka, Karlovac, Novi Centar
Stanje
novo

Opis oglasa

ISPORUKA ODMAH ! Stroj (ručni rad) na bazi Epson printera A3+ formata. Moze printati na: drvo, kamen, tekstil (majice svijetle i tamne), neglaziranu keramiku, pluto, gips, kožu, karton za mirisne boriće, dekupaž ( rižin ) papir, slikarsko platno, jutu, salvete, papirnate vrećice ... i slične upijajuce materijale sa jednom vrstom tinte. Printa na predmete debljine do 10 cm (ručni lift). Jednostavan za uporabu i podešenje za print. Uz uređaj dobijete sav potreban pribor i software da možete odmah početi sa radom, te probnu količinu boje. Uređaj je pogodan za gift shopove i suvenirnice jer sa jednim uređajem mozete raditi sve vrste majica, magnetice, pregace i razne druge suvenire (vaze, keramicke/kamene razglednice, jastucnice, platnene torbe, privjeske i sl.). Ulozena sredstva mozete vrlo brzo vratiti, te u kratkom vremenu, ovisno o vašoj organizacija posla ostvariti višestruku dobit, što je potvrđeno u praksi od strane naših kupaca ! Boje, servis, repromaterijal su osigurani, mada printer ne zahtijeva nikakvo posebno redovito servisiranje. Printer, i uzorci printa se po dogovoru mogu pogledati i isprobati svaki dan, a ako ste u prolazu,kod nas, a razni proizvodi se mogu nenajavljeno pogledati tijekom radnog vremena u TTM trgovini suvenira i majica u Karlovcu Trend centar ( nasuprot ulaza u Kaufland ) u samom centru grada.................
Apsolutni top model sa niskom investicijom koji ovisno o vašoj organizaciji posla najbrže vraća uložena sredstva i to višestruko !
Uređaj je bez konkurencije po svojim mogućnostima i po cijeni, a na e-mail možete zatražiti i dodatne informacije o uređaju!
POGLEDAJTE I NAŠE OSTALE OGLASE JER TAKO IMATE BOLJI UVID U NAŠU PONUDU I ASORTIMAN !
Oglas objavljen
21.07.2019. u 10:20
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
18383 puta