Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Tenways CGO600 Pro

Tenways CGO600 Pro

Cijena
2.125 €
Šifra oglasa: 43753629

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Sveta Nedelja, Strmec
Stanje
novo

Opis oglasa

CGO600 Pro serije je lagan, responzivan i brz - stvoren da prati tvoj životni stil. E-bicikl modernog, sportskog dizajna s izborom četiri boje opremljen je snažnim i gotovo bešumnim motorom od 250W te baterijom dometa od 100 km. Kamo god da se otputiš, s lakoćom će pratiti tvoj tempo i dovesti te na odredište. 
Vožnja bez granica
Gotovo nevidljiva integrirana baterija od 374 Wh dat će ti do 100 km dometa sa svakim punjenjem. Uživaj u vožnji bez ometanja uz gotovo bešumni motor čak i kod najvećih brzina.
Tih i moćan
Dodatni nalet snage u svakom okretu pedala dolazi uz pomoć živahnog i bešumnog Mivice M070 motora od 250W. Vožnja električnog bicikla nikad nije bila tako prirodna i tako zabavna.
Potpuno prilagođen tvom stilu vožnje
Napredni algoritam koji povezuje senzor okretanja pedala s motorom dizajniran je na bezbroj primjera vožnje te prepoznaje što želiš u trenu. Uživaj u osjećaju nadljudske snage u nogama pri svakom okretaju pedala.
Pušten s lanca
Uz lagani, moderno dizajnirani Gates Carbon zupčasti remen uobičajeni problemi poput hrđe, masnih dijelova i zapinjanja odjeće za lanac stvar su prošlosti. Mirne duše kreni u gradsku avanturu u dugim hlačama ili haljini.
Prvak lake kategorije
Sa svega 16 kilograma težine, CGO600 Pro je apsolutni prvak lake kategorije. Prenesi ga bez muke do stana, garaže ili kamo god poželiš.
ZNAČAJKE
* Četiri nijanse stila - tvoj novi gradski suputnik dolazi u četiri boje - je li tvoj stil Midnight black, Avocado green, Sky blue ili Pebble gray?
* Prijenosna baterija - pouzdana i izdržljiva baterija od 360 Wh posve je uklopljena u moderni, minimalistički dizajn bicikla
* Integrirano prednje svjetlo - vodootporno i stvoreno za gradsku vožnju s pametno usmjerenim snopom od 20 Luksa koji neće zaslijepiti prolaznike
* Zaslon na volanu - svi podaci o vožnji koji ti mogu zatrebati su na dohvat ruke na čitljivom OLED zaslonu
* CST Gume od 40 mm - dodatna širina za još ugodniju i lakšu gradsku vožnju, otporne na bušenje
* Hidraulične kočnice - snažna moć zaustavljanja stvorena za sve gradske izazove i vremenske uvjete
* Elegantno dizajnirani blatobrani - štite tvoju odjeću tijekom vožnje
* Povezana vožnja - zaslon se spaja s Tenways aplikacijom i bilježi sve tvoje podvige, kao i stanje baterije

Karta

Oglas objavljen
29.05.2024. u 10:32
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
223 puta