• ČIP za skidanje blokade motora YAMAHA (SpeedBox 3.0 B.Tuning)
  • ČIP za skidanje blokade motora YAMAHA (SpeedBox 3.0 B.Tuning)
  • ČIP za skidanje blokade motora YAMAHA (SpeedBox 3.0 B.Tuning)
  • ČIP za skidanje blokade motora YAMAHA (SpeedBox 3.0 B.Tuning)
  • Nemoj propustiti priliku!

ČIP za skidanje blokade motora YAMAHA (SpeedBox 3.0 B.Tuning)

Cijena
319 €
Šifra oglasa: 38323110

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Samobor - Okolica, Molvice
Stanje
novo

Opis oglasa

Uz čip dobivate i upute za ugradnju (pogledajte galeriju). Ukoliko imate alat, možete i sami ugraditi čip, a ako nemate, može bilo koji servis bicikala. Čipove šaljemo pouzećem (poštarina = cca 4 eura) ili preuzimanje u Zg/Samobor.

GLAVNE ZNAČAJKE

Aktivacija: tipka SVJETLO / ↑↓↑↓ / + - + -
Maksimalna brzina: neograničena
Postavka ograničenja brzine: da
Zaslon pokazuje: stvarne vrijednosti

Kompatibilan s: aplikacijom SpeedBox

Kompatibilan s motorima:
PW-JI
PW-X
PW-TE
PW-CE
PWX2

PAMETNI ČIP TREĆE GENERACIJE S MOGUĆNOŠĆU POSTAVLJANJA OGRANIČENJA BRZINE E-BICIKLA
SpeedBox 3.0 čip za podešavanje omogućuje odabir ograničenja brzine po vlastitom izboru. Nakon što je čip instaliran, zaslon vašeg e-bicikla će prikazivati ​​stvarne podatke, kao što su najveća i prosječna brzina, dnevna kilometraža i domet putovanja.

KAKO RADI SPEEDBOX 3.0?
Čip se može aktivirati izravno na zaslonu vašeg bicikla. Nakon pritiska na tipku LIGHT ili ↑↓↑↓, prikazuje se vrijednost od 99 km/h (62 mph) i od sada ćete se moći voziti neograničenom brzinom.

Za deaktiviranje čipa, ponovno pritisnite tipku SVJETLO ili ↑↓↑↓. Na zaslonu će se pojaviti vrijednost od 25 km/h (16 mph), a ograničenje brzine će se vratiti na 25 km/h. Vaš e-bicikl tada će raditi isto kao i prije instalacije čipa.

SpeedBox je dizajniran i za e-bicikle koji nemaju klasičnu upravljačku jedinicu. U ovom slučaju možete jednostavno koristiti kombinaciju + - + - gumba i SpeedBox će se aktivirati. Na isti način možete jednostavno deaktivirati SpeedBox.

Možete postaviti maksimalnu brzinu električne pomoći prebacivanjem načina tri razine niže, a zatim tri razine više. Nakon toga će se prikazati stvarno ograničenje brzine. Maksimalna brzina električne asistencije se može promijeniti kratkim pritiskom na tipku WALK ili okretanjem stražnjeg kotača za 360°. Zadnje prikazano ograničenje bit će spremljeno nakon 5 sekundi neaktivnosti.

APLIKACIJA SPEEDBOX ZA SPEEDBOX 3.0 B.TUNING
SpeedBox App je aplikacija posebno dizajnirana za SpeedBox 3.0 B.Tuning, koja koristi Bluetooth tehnologiju za povezivanje vašeg e-bicikla s vašom mobilnom aplikacijom. Nakon preuzimanja aplikacije i povezivanja mobilnog telefona s e-biciklom, na telefonu ćete vidjeti trenutne podatke i parametre putovanja. Pojedinačna putovanja mogu se pohraniti tako da se rezultati mogu usporediti s prijateljima i zajedno pratiti njihov učinak. Zato samo uživajte u vožnji i ostavite provjeru parametara za kasnije!

ZNAČAJKE APLIKACIJE SPEEDBOX:

- Kontrola podešavanja
- Spremanje i pregled vaših putovanja
- Sakrij funkciju podešavanja
- Zaključavanje motora
- Motorna dijagnostika

SpeedBox 3.0 B.Tuning nije ograničen na rad s aplikacijom SpeedBox. Međutim, to je izvrstan alat koji će vam pružiti potpuni pregled vaših performansi.

Skinite aplikaciju SpeedBox na svoj telefon neposredno prije naručivanja SpeedBox 3.0 B.Tuning čipa. Možete isprobati našu demo verziju i upoznati se sa svim sjajnim značajkama, a istovremeno se uvjeriti da aplikacija na vašem telefonu radi u potpunosti. Za spajanje na SpeedBox B.Tuning čip, vaš telefon mora biti opremljen Bluetoothom 4.0 ili novijim.

MONTAŽA
Kada spajate SpeedBox čip na e-bicikl, pronaći ćete obojene konektore kako bi instalacija bila vrlo jednostavna. Pripremili smo detaljne upute kako bismo vam olakšali instalaciju. Rastavljanje čipa za ugađanje jednako je jednostavno.

Planirate li instalirati SpeedBox na potpuno novi bicikl, svakako prijeđite barem 1 km prije nego što se čip aktivira.

DOŽIVOTNO JAMSTVO
SpeedBox čipovi su temeljito testirani i mi stojimo iza njihove kvalitete.
Za sve naše proizvode dajemo doživotno jamstvo.

NAPOMENA!!!
Nakon stavljanja čipa bicikl nije namijenjen sudjelovanju u javnom prometu, električni bicikl postaje „off road“ vozilo. Bicikl je u svakom trenutku moguće vratiti u prvobitno stanje.

Potražite čip za vaš bicikl:
https://www.njuskalo.hr/trgovina/cipovizabicikle

Molimo vas šaljite poruku, mail, whatsapp, viber, messenger bilo kada
ili zovite radnim danom od 8-16h. Hvala

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Čipovi za E bicikle

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
30.06.2023. u 09:22
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
353 puta

Čipovi za E bicikle

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi