• ČIP za skidanje blokade motora SHIMANO (SpeedBox 1.2)
  • ČIP za skidanje blokade motora SHIMANO (SpeedBox 1.2)
  • ČIP za skidanje blokade motora SHIMANO (SpeedBox 1.2)
  • Nemoj propustiti priliku!

ČIP za skidanje blokade motora SHIMANO (SpeedBox 1.2)

Cijena
239 €
Šifra oglasa: 38087357

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Samobor - Okolica, Molvice
Stanje
novo

Opis oglasa

Uz čip dobivate upute i video uputu o ugradnji (pogledajte galeriju). Ukoliko imate alat, možete i sami ugraditi čip, a ako nemate, može bilo koji servis bicikala. Čipove šaljemo pouzećem (poštarina = cca 4 eura) ili preuzimanje u Zg/Samobor.

GLAVNE ZNAČAJKE

Aktivacija/deaktivacija: gašenjem/paljenjem svjetla
Limitator brzine: deaktiviran
Zaslon prikazuje: stvarne vrijednosti do 23 km/h

Kompatibilan je s motorima:
E8000, E7000, E6100, E5000

Nije kompatibilan s: aplikacijom SpeedBox

Varijanta "+ E-Tube priključak" (slika 2) namijenjena je e-biciklima bez slobodnog E-Tube priključka - obično e-bicikli s jednom od ovih komponenti:
motor E5000
Prekidač za uključivanje/isključivanje satelitskog sustava
Di2 (elektronički sustav mjenjača)

Iz temelja redizajniran čip za podešavanje za vaš e-bicikl sa Shimano motorom – s novim dizajnom i potpuno novim hardverom i firmverom.

Čip za ugađanje SpeedBox 1.2 omogućuje vam uklanjanje limitatora brzine na vašem električnom biciklu. Kada se koristi, stvarna brzina će se pojaviti na vašem zaslonu do 23 km/h.

Ako želite vidjeti točnu brzinu i sve podatke o vožnji tijekom vaše vožnje, preporučujemo da odaberete SpeedBox 1.2 B.Tuning za Shimano - stvarne vrijednosti možete vidjeti u našoj aplikaciji SpeedBox – izravno na zaslonu vašeg telefona.

U usporedbi s prethodnim verzijama, ovaj se novi proizvod također priključuje na E-Tube priključak motora. Stoga je potrebno da motor za e-bicikl u koji ćete ugraditi novu verziju SpeedBoxa za Shimano ima jedan slobodan E-Tube priključak. U slučaju da nemate slobodan E-Tube priključak u motoru, odaberite varijantu "+E-Tube priključak".

E-bicikli koji nemaju slobodan priključak za E-Tube obično su oni s Di2 elektroničkim sustavom mijenjanja brzina, s prekidačem za uključivanje/isključivanje integriranog satelitskog sustava (EW-SW100, EW-SW300) ili svi bicikli sa E5000 motorom.

KAKO RADI SPEEDBOX 1.2?
Ovim čipom za ugađanje također se može lako upravljati tipkom SVJETLO. Ako su svjetla isključena, SpeedBox je aktiviran. Čip se može deaktivirati paljenjem svjetla. Ako želite koristiti podešavanje neovisno o svjetlima, nemojte spajati crvenu žicu tijekom instalacije, jer će podešavanje uvijek biti aktivirano. Ako nemate svjetla na svom e-biciklu, SpeedBox 1.2 također će biti aktiviran u svakom trenutku.

MONTAŽA
Za proizvodnju SpeedBox čipova koristimo originalne konektore koji osiguravaju da je proces ugradnje vrlo jednostavan i da je čip ispravno spojen. Također smo pripremili detaljne upute i video zapise kako bismo vam olakšali instalaciju. Rastavljanje čipa za ugađanje jednako je jednostavno.

Planirate li instalirati SpeedBox na potpuno novi bicikl, svakako prijeđite barem 1 km prije nego što se čip aktivira.

DOŽIVOTNO JAMSTVO
SpeedBox čipovi su temeljito testirani i mi stojimo iza njihove kvalitete.
Za sve naše proizvode dajemo doživotno jamstvo.

NAPOMENA!!!
Nakon stavljanja čipa bicikl nije namijenjen sudjelovanju u javnom prometu, električni bicikl postaje „off road“ vozilo. Bicikl je u svakom trenutku moguće vratiti u prvobitno stanje.

Potražite čip za vaš bicikl:
https://www.njuskalo.hr/trgovina/cipovizabicikle

Molimo vas šaljite poruku, mail, whatsapp, viber, messenger bilo kada
ili zovite radnim danom od 8-16h. Hvala

Karta

Objekti u blizini

Čipovi za E bicikle

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
30.06.2023. u 09:47
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
196 puta

Čipovi za E bicikle

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska