• ČIP za skidanje blokade motora FLYON (SpeedBox 3.0 B.Tuning)
  • ČIP za skidanje blokade motora FLYON (SpeedBox 3.0 B.Tuning)
  • ČIP za skidanje blokade motora FLYON (SpeedBox 3.0 B.Tuning)
  • ČIP za skidanje blokade motora FLYON (SpeedBox 3.0 B.Tuning)
  • ČIP za skidanje blokade motora FLYON (SpeedBox 3.0 B.Tuning)
  • Nemoj propustiti priliku!

ČIP za skidanje blokade motora FLYON (SpeedBox 3.0 B.Tuning)

Cijena
309 €
Šifra oglasa: 38080546

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Samobor - Okolica, Molvice
Stanje
novo

Opis oglasa

Uz čip dobivate upute i video uputu o ugradnji (pogledajte galeriju). Ukoliko imate alat, možete i sami ugraditi čip, a ako nemate, može bilo koji servis bicikala. Čipove šaljemo pouzećem (poštarina = cca 4 eura) ili preuzimanje u Zg/Samobor.

GLAVNE ZNAČAJKE

Aktivacija: SpeedBox App/ prebacivanjem između dva načina (→ ← → ←)
Maksimalna brzina: neograničena
Zaslon pokazuje: stvarne vrijednosti
Postavka ograničenja brzine: DA

Kompatibilan sa:
Flyon zaslonom
motorom TQ HPR120S
Aplikacijom SpeedBox

Najsnažniji i najsvestraniji proizvod za Haibike FLYON e-bicikle, koji omogućuje povezivanje vašeg bicikla s mobilnom aplikacijom ili ažuriranje čipa zahvaljujući Bluetooth tehnologiji.

Ovaj proizvod donosi jedinstvenu vezu e-bicikla i mobilnog telefona. SpeedBox B-Tuning čip je vrhunski proizvod savršeno optimiziran za najsnažniju vožnju i iskustvo. On potiskuje limitator brzine tako da možete uživati ​​u vožnji neograničenom brzinom. Zahvaljujući mobilnoj aplikaciji SpeedBox App možete pratiti i pohranjivati ​​sve parametre svog putovanja na zaslonu svog telefona na bilo kojem mjestu, bilo kada.

KAKO RADI SPEEDBOX 3.0 B.TUNING?
Najnoviji čip za ugađanje vrlo je jednostavan za upravljanje. SpeedBox 3.0 B.Tuning se može aktivirati izravno u mobilnoj aplikaciji ili putem upravljačke jedinice e-bicikla. Za aktiviranje ili deaktiviranje podešavanja upotrijebite slijed tipki → ← → ← kako biste se dva puta prebacivali između dva načina pomoći. Na zaslonu će se nakratko prikazati vrijednost kadence od 99 okretaja u minuti i od sada ćete moći voziti brzinom od 40 km/h, 50 km/h ili čak više od 60 km/h.

Za deaktivaciju kompleta za ugađanje ponovno upotrijebite slijed tipki → ← → ←. Vrijednost kadence od 25 o/min pojavit će se na vašem zaslonu, a ograničenje brzine će se vratiti na izvornih 25 km/h. Vaš e-bicikl tada će raditi isto kao i prije ugradnje čipa za podešavanje.

Nakon što prvi put pokrenete aplikaciju SpeedBox, od vas će se tražiti da postavite svoj PIN kod. Koristit ćete isti PIN broj svaki put kada koristite aplikaciju SpeedBox. Nakon odabira PIN-a, od Vas će se također tražiti da postavite servisni broj, koji možete koristiti u slučaju da zaboravite PIN ili ga odlučite promijeniti.

Maksimalnu brzinu električne pomoći možete postaviti postupnim mijenjanjem načina rada: EKSTREMNO - VISOKO - SREDNJE - NISKO - SREDNJE - VISOKO - EKSTREMNO. Nakon toga će se prikazati stvarno ograničenje brzine. Maksimalna brzina električne pomoći može se promijeniti okretanjem stražnjeg kotača za oko 180°. Kadenca od 15 okretaja u minuti na zaslonu odgovara ograničenju od 15 km/h, 20 okretaja u minuti odgovara ograničenju od 20 km/h, 25 okretaja u minuti odgovara 25 km/h, 30 okretaja u minuti odgovara 30 km/h, 99 okretaja u minuti odgovara 99 km/h itd. Posljednje prikazano ograničenje bit će spremljeno nakon 5 sekundi neaktivnosti.

APLIKACIJA SPEEDBOX ZA SPEEDBOX 3.0 B.TUNING
SpeedBox App je aplikacija posebno dizajnirana za SpeedBox B.Tuning, koja koristi Bluetooth tehnologiju za povezivanje vašeg e-bicikla s vašom mobilnom aplikacijom. Nakon preuzimanja aplikacije i povezivanja mobilnog telefona s e-biciklom, na telefonu ćete vidjeti trenutne podatke i parametre putovanja. Pojedinačna putovanja mogu se pohraniti tako da se rezultati mogu usporediti s prijateljima i zajedno pratiti njihov učinak.

ZNAČAJKE APLIKACIJE SPEEDBOX:

- Kontrola podešavanja
- Postavka ograničenja brzine
- Spremanje i pregled vaših putovanja
- Sakrij funkciju podešavanja
- Zaključavanje motora
- Motorna dijagnostika

SpeedBox 3.0 B.Tuning nije ograničen na rad s aplikacijom SpeedBox. Međutim, to je izvrstan alat koji će vam pružiti potpuni pregled vaših performansi. Skinite aplikaciju SpeedBox na svoj telefon neposredno prije naručivanja SpeedBox B.Tuning čipa. Možete isprobati našu demo verziju i upoznati se sa svim sjajnim značajkama, a istovremeno se uvjeriti da aplikacija na vašem telefonu radi u potpunosti. Za spajanje na SpeedBox B.Tuning čip, vaš telefon mora biti opremljen Bluetoothom 4.0 ili novijim.

MONTAŽA
SpeedBox koristi originalne konektore, stoga je instalacija čipa na vaš e-bicikl vrlo jednostavna. Pripremili smo detaljne upute i videozapise kako bismo vam olakšali instalaciju. Rastavljanje našeg čipa za ugađanje jednako je jednostavno.

DOŽIVOTNO JAMSTVO
SpeedBox čipovi su temeljito testirani i mi stojimo iza njihove kvalitete.
Za sve naše proizvode dajemo doživotno jamstvo.

NAPOMENA!!!
Nakon stavljanja čipa bicikl nije namijenjen sudjelovanju u javnom prometu, električni bicikl postaje „off road“ vozilo. Bicikl je u svakom trenutku moguće vratiti u prvobitno stanje.

Potražite čip za vaš bicikl:
https://www.njuskalo.hr/trgovina/cipovizabicikle

Molimo vas šaljite poruku, mail, whatsapp, viber, messenger bilo kada
ili zovite radnim danom od 8-16h. Hvala

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Čipovi za E bicikle

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
30.06.2023. u 10:37
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
250 puta

Čipovi za E bicikle

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi