• Ruzmarin - mljeveni začin - 70 grama
  • Nemoj propustiti priliku!

Ruzmarin - mljeveni začin - 70 grama

Cijena
8 €
Šifra oglasa: 18199059

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska, Baška Voda, Promajna

Opis oglasa

Ružmarin (Rosmarinus Officinalis) je rasprostranjen je po sunčanim i kamenitim krajevima hrvatskog obalnog područja i otoka, zapravo nema vrta na moru gdje ga nema. Ružmarin se najčešće koristi u mediteranskoj kuhinji. U malim količinama, izvrstan je začin za juhe, pečenja i meke sireve. Ružmarinom možete aromatizirati ulje ili ocat. Zajedno s timijanom, origanom, majoranom i čubrom sastojak je čuvene mediteranske mješavine začinskog bilja - provansalske trave, koja se koristi u pripremi variva i jela s rajčicama. Ružmarin pojačava aromu rajčice, bundeve, krumpira, patlidžana, graška i leće. Pečeni krumpir uz dodatak ružmarina, može biti samostalni obrok ili izvrstan prilog.

Sušeni ružmarin u prahu je nešto drukčije nego što možete pronaći u dućanima, ako spadate u veliki postotak ljudi kojima je bitna cijena, količina, nepoznata zemlja porijekla, nepoznat način kako branja tako i obrade uz pakiranje – zaobiđite ovu ponudu. Ako ste u onom malom preostalom postotku, slobodno me kontaktirajte na bilo koji način i sve se dogovorimo. Ponuda je prihvatljiva i za vlasnike restorana koji žele biti kuhanjem drukčiji i prepoznatljivi i okusom ruzmarina unijeti gostima dio mediterana ako takvi još postoje. Ono što ne postoji u mene i nikad neće postojati – uloži minimalno za ogromnu zaradu i od 3 mjeseca sezone živi kao kralj, bez obzira kakvo sve smeće uz laži se prodaje turistima za velike novce. Takvi – također zaobiđite moju ponudu.

U ponudi je prirodno sušeni i samljeveni ruzmarin, težine 70g, pakiran u zip vrećici, plaćanjem unaprijed iznos iz ponude, trošak prioritetne poštarine preuzimam na sebe, plaćanje pouzećem podiže cijenu za 20kn.

Ponuda:

Zip vrećica (70g) – 8 E

Krunoslav Tripalo
Bratuš 68, Krvavica
21 320 Baška Voda

Mob: 091-90-90-988
099 - 22 - 33 - 233

Mail : tripalo@net.hr

PBZ IBAN: HR74 2340 0093 1041 2955 6

Karta

Objekti u blizini

tripalo-kruno

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  bratuš 68, 21320 Baška Voda, Splitsko-dalmatinska, Hrvatska
Oglas objavljen
15.08.2021. u 22:37
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
2692 puta

tripalo-kruno

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  bratuš 68, 21320 Baška Voda, Splitsko-dalmatinska, Hrvatska