Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Husqvarna baterijska štapna pila 530i PT5

Husqvarna baterijska štapna pila 530i PT5

Cijena
656,98 €
Šifra oglasa: 34616138

Osnovne informacije

Lokacija
Osječko-baranjska, Osijek, Bosutsko naselje
Stanje
novo

Opis oglasa

Baterijska štapna pila za zahtjevne i profesionalne korisnike, s teleskopskim dometom od 5m i performansama koje nadmašuju benzinski ekvivalent.
Maksimalne performanse i izdržljivost s malom težinom, izvrsnom ergonomijom i tihim radom za korištenje na bilo kojem mjestu u bilo koje doba dana. Dolazi bez baterije i punjača

Pametan i intuitivan
Baterijskim strojevima upravlja se interaktivnom tipkovnicom. Jednostavnim pritiskom na gumb uključujete i isključujete stroj.
Efikasan motor bez četkica
Naš posebno razvijen motor bez četkica 25% je učinkovitiji od standardnih motora bez četkica. To odmah znači da motor pruža visok i konzistentan okretni moment.
Poklopac spremnika
Poklopac spremnika Flip up lako se otvara
Ergonomska ručka
Ergonomski oblikovana ručka za udobniji rad i lako dostupne kontrole
Jednostavno održavanje
Isključena potreba za točenjem goriva, manje rezervnih dijelova i elektronički kontroliran pogonski sustav rezultiraju manjim brojem kvarova i nižim troškovima rada.
Tihi rad
Niska razina buke od strane naših baterijskih proizvoda je čak za 13 dB(A) niža od benzinskih strojeva što je ogromna razlika. Redukcija od 3 dB(A) se obično smatra duplo nižom razinom. Ovo čini rad mnogo ugodnijim. Također omogućuje rad u sredinama gdje je potrebno čim manje buke.
Ista baterija za sve modele
Li-ion baterija od 35V dizajnirana je za zahtjevnu i dugotrajnu profesionalnu upotrebu. Pristaje svim našim ručnim strojevima što vam omogućuje da brzo prebacite istu bateriju u vaš trimer, puhač, motornu pilu ili škare za živicu kako biste nastavili sa radom.
Teleskopska cijev
Cijev ima teleskopsku opciju za brzu prilagodbu visine

Težina 5 kg
Preporučena duljina vodilice 25 cm

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
16.03.2022. u 08:37
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
263 puta