• ULJE ČEŠNJAKA
  • ULJE ČEŠNJAKA
  • ULJE ČEŠNJAKA
  • ULJE ČEŠNJAKA
  • ULJE ČEŠNJAKA
  • Nemoj propustiti priliku!

ULJE ČEŠNJAKA

Cijena
249 kn ~ 34 €
Šifra oglasa: 28472221

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Jarun

Opis oglasa

TIENS ULJE ČEŠNJAKA

Češnjak (Allium sativum L.) je biljka s jednim od najširih raspona djelovanja na ljudsko tijelo. Njegova terapijska djelotvornost je temeljito istražena i dokumentirana. Najstariji zapisi aplikacija češnjaka datiraju iz 3000 godina prije Krista. Od tada, češnjak se koristi već stoljećima kao začin i konzervans hrane, ali i kao lijek protiv zaraza i parazitskih infekcija probavnog trakta. Moderna znanstvena istraživanja ne samo da su potvrdila da češnjak ima dezinfekciona, bakteriostatička i antiparazitska svojstva, već je također dokazano da češnjak ima i brojne druge, do sada nepoznate kvalitete. Najznačajnija među njima je njegovo sveobuhvatno poboljšanje cirkulacije

SASTAV
Sastav TIENS Ulja Češnjaka ulje, dodatka prehrani, sadrži ekstrakt češnjaka (ulje češnjak). 3 kapsule ekstrakta odgovaraju količini od 10 lukovica češnjaka. Preparat je bez mirisa.
Među najvažnijim komponentama češnjaka s farmakološkog gledišta, su one koje sadrže organske sumporne poveznice. One su te koje određuju njegove specifične osobine. To uključuje alliin, koji se pretvara u alicin, koji se opet pretvara u ajoene, alil oligosaharide i polisulfide kao i u vinil sulfide. Češnjak također sadrži flavonoide, nukleozide, enzime, vitamine (A, C i druge) i mikro i makro elemente (među njima i kalij, željezo, fosfor, natrij i kalcij). Tvari specifične za češnjak su eterična ulja češnjaka. Ono se dobiva parnom destilacijom mrvljenog češnjaka. Prvi put je proizvedeno od češnjaka u kasnom 19. stoljeću. Eterično ulje češnjaka sadrži mješavinu različitih polisulfida odgovornim za okus i aromu. Sadržaj ulja češnjaka ovisi o njegovom porijeklu i žetvi sezone. Ekstrakt ulja sadrži uglavnom dialil disulfide, alil trisulfide i alil metil trisulfide.

DJELOVANJE:
• Eksperimentalno je potvrđeno da ulje češnjaka pridonosi vaskularnom zdravlju.
• Ulje češnjaka može pomoći u održavanju zdravih funkcija dišnog sustava, a jedno od najznačajnijih svojstava češnjaka su njegova antioksidativna svojstva, tj. može povećati antioksidacijski kapacitet tijela.
• Brojna istraživanja dokazala su da češnjak pomaže u održavanju normalnog kolesterola i pravilnih razina lipida u krvi. Pokazano je da ulje češnjaka ima pozitivan učinak na metabolizam šećera u tijelu.
DOZIRANJE
1-2 kapsule preparata mogu se uzeti 2 ili 3 puta na dan.

Prodajna cijena sa popustom 249 kn ( 311 kn )

Registrirajte se preko linka, naručujte samostalno i ostvarujte trajno dodatne popuste na sav Tiens asortiman te koristite pogodnost plaćanja karticama !!

https://b2c-hr.tiens.com/ulje-%C4%8De%C5%A1njaka?source=cms&invitecode=HFZKuv0RSa

Za sva dodatna pitanja i informacije te narudžbu nazovite na broj mob. 098 94 02 308 te mail vitalbody.webstore@gmail.com

Vital Body Web Store

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
04.11.2019. u 12:49
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
147 puta

Vital Body Web Store

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska