Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • FIZZI    - MAGNEZIJ
  • FIZZI    - MAGNEZIJ
  • FIZZI    - MAGNEZIJ
  • FIZZI    - MAGNEZIJ

FIZZI - MAGNEZIJ

Cijena
22,03 €
Šifra oglasa: 28462739

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Jarun

Opis oglasa

TIENS FIZZI - MAGNEZIJ

Teško je precjenjivati ulogu magnezija u ljudskom tijelu. Ovaj element čak nazivaju „kraljem života” i „elementom života” jer djeluje kao katalizator mnogim procesima u tijelu i utječe na regeneraciju stanica. Odgovoran je za ispravno djelovanje živaca i mišića, naročito za njihovu komunikaciju putem živčanih impulsa. Zahvaljujući njegovim svojstvima vraća sklad. On je unutarnji i vanjski antiseptik i regulator razine kalcija.

Potrebe za magnezijem se mijenjaju s obzirom na dob, spol i fiziološke uvjete. Pomanjkanje magnezija može biti uzrokovano stresom, konzumiranjem alkohola, prekomjernom konzumacijom kave i ostalih pića koje sadrže kofein ili zbog prehrane baziranoj na visokom unosu masti. Organizam može reagirati na pomanjkanje magnezija u obliku grčenja mišića, trzanju očnih kapaka, nesanice, niske razine energije, niske razine koncentracije, vrtoglavice i jutarnjoj glavobolji, umora nakon dovoljno sati sna, karijesa, gubitka kose, lomljenja noktiju, potepkoća s disanjem i kronične iscrpljenosti (astenije). Razina magnezija se može regulirati sa prehranom hrane koja sadrži ovaj element u velikim količinama: kakaovac, čokolada, bademi, brazilski oraščići, orasi, soja, brašno od cjelovitih zrna, kukuruz, riža. Ipak, u veličini slučajeva nadomjestak je potreban.

TIENS je razvio Fizzy – dodatak koji regulira količini magnezija u organizmu. Sadrži magnezij obogaćen biljnim ekstraktima slatkog bosiljka i cikle. Magnezij koji se nalazi u ovom preparatu dolazi u jednostavnom obliku: magnezijev karbonat, magnezijev oksid kao i ekstrakt bosiljka, koji je jedan od najbogatijih prirodnih sastojaka ovog elementa. Preparat dolazi u obliku šumećih tableta koje omogućavaju jednostavno doziranje, ali također osiguravaju brzu asimilaciju aktivnih sastojaka. Zbog toga dolazi do brzog smanjenja nedostatka magnezija u organizmu.



SASTOJCI

TIENS Fizzy sadrži magnezij u obliku karbonata i oksida. Ovaj element je ključan za pravilan razvoj i funkcioniranje organizma. Njegova glavna uloga u organizmu je djelovanje u sintezi i degradaciji visokoenergičnih spojeva, uglavnom adenozin trifosfat (ATP). Magnezij je koenzim ili aktivator mnogih enzima, posebice onih koji djeluju s fosfatnom grupom. Regulira razinu kalcija u organizmu, uključen je u proizvodnju inzulina, na primjer, zgrušavanje krvi, pravilno djelovanje vitamina B1 i C. Regulira razvoj kostiju, osnažuje prirodni imunitet organizma, suzbija upale.

Još jedan sastojak preparata je ekstrakt slatkog bosiljka. Ova biljka je porijeklom iz Azije. Tamo se koristi za kuhanje, ali i u biljnoj medicini. Slatki bosiljak sadrži veliku količinu lako asimilirajućeg magnezija kao i vitamine K, C, A, kalij, mangan i kalcij. Smiruje živce, poboljšava apetit i probavu.

Sastav dodatka također sadrži ekstrakt cikle. Ovo povrće sadrži velike količine folne kiseline i minerale (željezo, kalcij, magnezij, kalij, mangan, natrij, bakar, klor, flour, cink). Dugo se smatralo da pospješuje rad i funkcioniranje srca. Vitamin B2 ima važnu ulogu u proizvodnji crvenih krvnih stanica, antitijela, staničnom disanju i rastu.

UČINCI

Sastojci ovog preparata:

-reguliraju razinu magnezija u organizmu,

-otklanja simptome umora, oživljava i poboljšava raspoloženje,

-poboljšava koncentraciju i pamćenje,

-ima pozitivan učinak na živčani sustav,

-regulira krvni tlak,

-pomaže ukloniti simptome nedostatka magnezija, npr. grčenje mišića, trzaj očnih kapaka, palpitacije,

-ima pozitivan učinak na metabolizam,

-ojačava zube i kosti.



UPORABA

1 tableta dnevno, otopljeno u gotovo punoj čaši vode.

PREPORUKE

Preparat se naročito preporučuje osobama koje su pod velikim stresom, koje piju puno kave, čaja i napitaka koji sadrže kofein, koji pate od boli grčenja mišića, trzaja očnih kapaka uzrokovanih pomanjkanjem magnezija.

BILJEŠKA

Vitamin B6 poboljšava asimilaciju magnezija. Kod zdravih pojedinaca višak magnezija izlučuju bubrezi. Rizik predoziranja moguć je kod osoba s oštećenom funkcijom bubrega. Simtomi predoziranja magnezijem uključuje pad krvnog tlaka, usporeni otkucaji srca, spori refleksi.

Prodajna cijena sa popustom 166 kn ( 208 kn )
Registrirajte se preko linka, naručujte samostalno i ostvarujte trajno dodatne popuste na sav Tiens asortiman te koristite pogodnost plaćanja karticama !!

https://b2c-hr.tiens.com/tiens-fizzy?productId=230&redirect=301

Za sva dodatna pitanja i informacije te narudžbu nazovite na broj mob. 098 94 02 308 te mail vitalbody.webstore@gmail.com
Oglas objavljen
11.12.2019. u 18:58
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
215 puta