• Čuvanje pasa i mačaka u Zagrebu u kućnoj atmosferi
  • Nemoj propustiti priliku!

Čuvanje pasa i mačaka u Zagrebu u kućnoj atmosferi

Cijena
100 kn ~ 14 €
Šifra oglasa: 29416757

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Gornji Grad - Medveščak, Tuškanac

Opis oglasa

Želite li otići na odmor ili izlet bez svojeg psa ili mace, ili iz drugih razloga želite da ih neko vrijeme mazi i pazi netko drugi, tu smo za vas. Čuvat ćemo ih u vlastitom stanu u prizemlju kuće s dvorištem, a kako niti ne primamo odjednom više od dva psa ili dvije mace, oni će kod nas imati doista poseban tretman, kao kraljevići i princeze. Ako vaše mace nemaju običaj izlaziti van, nema problema jer na prozorima imamo mreže protiv komaraca.

Suprug i ja živimo na divnom mjestu, u blizini Cmroka, gdje smo došli upravo zbog našeg tada 15-godišnjeg psa Bure (na slici) kojeg, na žalost, više nemamo. U blizini se nalazi veterinarska ambulanta Bibino. Lokacija je idealna za šetnje jer su nam i livada i šuma na nekoliko minuta hoda. Suprug radi od doma pa možemo primiti i ljubimce koji ne smiju ostati sami.
No ako im je to važno, možemo ih čuvati i u vašem prostoru, a za vrijeme blagdanskog divljanja petardama postoji mogućnosti i da s njima odemo na svoju vikendicu u Samoborskom gorju, gdje je mnogo mirnije.

Jako nam fali društvo životinja. Naš je peso nakon 15 godina odustao od života, a nismo se još odlučili udomiti novoga. U rodnom sam domu odrasla uz mace pa i njih jako volim. Zbog svega toga smo željni poigrati se s vašim ljubimcima i pričuvati ih kada vi to ne možete.

Cijena od 100,00 kuna po započetom danu (a ne razdoblju od 24 sata) odnosi se na čuvanje nezahtjevnih ljubimaca u našem prostoru. Za čuvanje zahtjevnijih ljubimaca, za što smo spremni jer je naš Bura bio zahtjevan na više načina, te za dolazak u vaš prostor cijenu dogovaramo posebno.

Ukoliko vam je naša ponuda zanimljiva, slobodno se javite s bilo kakvim pitanjima.

Dodatne informacije

Popis usluga

  • Šetanje pasa
  • Čuvanje kućnih ljubimaca
  • Prijevoz kućnih ljubimaca
  • Odlasci veterinaru
  • Davanje terapije

noninino

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
10.07.2020. u 14:51
Do isteka još
Oglas prikazan
1643 puta

noninino

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska