Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • UMJETNE TREPAVICE (lako postavljanje, prirodan izgled)
  • UMJETNE TREPAVICE (lako postavljanje, prirodan izgled)
  • UMJETNE TREPAVICE (lako postavljanje, prirodan izgled)
  • UMJETNE TREPAVICE (lako postavljanje, prirodan izgled)
  • UMJETNE TREPAVICE (lako postavljanje, prirodan izgled)

UMJETNE TREPAVICE (lako postavljanje, prirodan izgled)

Cijena
13,14 €
Šifra oglasa: 17155088

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa

U pakiranju dolazi 5 pari, a jedan par je samo 18,00 kn što znači da je cijena za cijeli paket nevjerojatnih 90,00 kn!
ISPOSTAVA RAČUNA!
ROK ISPORUKE U 24 H!

Slike koje sam priložila su moje autentične jer ćete tako dobiti najrealniji prikaz kako izgledaju na oku.
Ove trepavice su po meni savršene jer su idealne dužine i gustoće, i ne primjeti se sa kilometar udaljenosti da imate umjetne trepavice, a opet je pogled dramatičniji i definitivno podignu cijeli make up.

Podsjećamo Vas da u prodavaonicama skuplje trepavice jednake kvalitete koštaju i po 40,50 kn JEDAN par,ovdje ih dobivate 5!
Sa trepavicama ne dobivate ljepilo za njih.

U ponudi imamo DUO bezbojno vodootporno ljepilo za trepavice koje garantirano drži cijeli dan,a cijena je samo 40,00 kn par dok ćete u dučanima vidjeti da se cijene istog kreću i po 60 kn!

Evo zašto su naše trepavice jednako kvalitetne:
Najbitnija stvar kod umjetnih trepavica je,osim prirodnog oblika, elastična traka na kojoj su trepavice. Puno jeftinih trepavica ima dobar oblik ali su na tvrdoj traci i nisu savitljive te se jako teško prilagođavaju oku i samim time su dosta primjetne.
Moje osobno iskustvo je prilikom prvog stavljanja bilo sa tim jeftinijim trepavicama koje nisu bile savitljive i odljepljivale bi mi se na krajevima i jednostavno sam mislila da ih ne znam staviti, a u biti je bila samo stvar u kvaliteti trakice na kojoj su trepavice.
Potom sam naišla na savršene trepavice koje su bile 54 kn par i imale su istu elastičnu traku i jednostavne su za korištenje ali su mi bile preskupe, 200 kn 4 para je jako jako skupo pa sam se bacila u potragu za jeftinijom varijantom a barem približnom kvalitetom, i Viola-našla sam ih i odlučila podijeliti sa Vama!

Ove trepavice su idealne za početnice jer se jako lako postavljaju i prilagođavaju oku.
---->Jedan par možete koristiti i do 10 puta, svaki puta nakon nošenja očistite trepavice od ljepila i možete ih opet koristiti.
Na ove trepavice nije potrebno stavljati maskaru jer su crne i guste, ali po izboru možete samo im tako smanjujete vijek trajanja.

Evo i video kako se postavljaju:
https://www.youtube.com/watch?v=UwHmcreqGJU

Sve detalje možete pogledati na našoj web stranici www.facebook.com/valentinaekstenzije te se javiti na kontakt email : tina_catwoman@hotmail.com
Oglas objavljen
14.01.2017. u 21:12
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1226 puta