Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • UPOZNAJTE NAŠU ČUPAVICU FLO
  • UPOZNAJTE NAŠU ČUPAVICU FLO
  • UPOZNAJTE NAŠU ČUPAVICU FLO
  • UPOZNAJTE NAŠU ČUPAVICU FLO
  • UPOZNAJTE NAŠU ČUPAVICU FLO
  • UPOZNAJTE NAŠU ČUPAVICU FLO
  • UPOZNAJTE NAŠU ČUPAVICU FLO

UPOZNAJTE NAŠU ČUPAVICU FLO

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 43214973

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Prečko
Mikročip psa
263755546677999
Mikročip majke psa
127984798505454
Starost
Mladi pas (6 mj. do 2 g.)
Veličina
Srednji (11-20 kg)
Spol
ženka

Opis oglasa

Flo nam je jedna u nizu mamica s Banije koju smo primili, lijepo se naviknula na stan i kucni red, počela je vani sve obavljati (nađena je u selu, šumi pa je imala veliki strah od prometa, grada, nepoznatog, no polako se opušta). Jos uvijek je u startu plaha i nepovjerljiva, međutim kada upozna čovjeka bude jako privržena, sretna i vesela svaki puta kada vas vidi. Upravo zato njoj treba netko s puno razumijevanja i strpljenja, brige i ljubavi. Iako je trenutno kod muškog čuvalice, puno više vjeruje ženama, no obožava svog stričeka čuvalicu i vjeruje mu, što je znak da se trudom, brigom i strpljenjem sve može postići. U kući je vesela, draga zaigrana, dobra, ma savršena - za onoga tko će joj dati (opet ponavljamo) dovoljno strpljenja i ljubavi da se privikne na novu sredinu i osjeti da je to njezin novi dom, a za to treba vremena minimalno mjesec dana, a možda i duže.
Molimo vas da nam se ne javljate ako to ne možete shvatiti i niste spremni dati joj vremena i ljubavi za prilagodbu, ako vas je privuklo što je mala, čupava i atraktivna... Njoj će svako seljenje u novu sredinu biti stres pa vas molimo da to imate na umu i ne birate psa po isključivo fizičkim karakteristikama.
Flo čeka svoj poziv

Karta

Dodatne informacije

  • Oglašivač/ica je potvrdio/la da je u skladu sa zakonskim obvezama kontaktirao/la sklonište te da je ovlašten/na od strane skloništa oglasiti udomljavanje napuštene životinje na koju se odnosi oglas.
Oglas objavljen
10.04.2024. u 18:46
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
370 puta