Predivni hrvatski ovčarići traže dom

  • Cijena: 1kn
  • Približno: 0
  • Šifra oglasa: 25725399
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija ljubimca: Primorsko-goranska
Starost: Štene (do 6 mj.)
Veličina: Srednji (11-20 kg)

Opširnije:

Tko kaže da crni psi nisu divni?
Sestrice Teri i Remi i njihov mali brat (radnog imena) Dečko, čine skupinu slatkiša koji žele razbiti predrasude i dokazati svima da su vrijedni pažnje te da su neodoljivo predivni ♡
Tromjesečni mališani poručuju da bi vam uživo bilo još lakše zaljubiti se u njih; njihovi unikatni karakteri daju im poseban šarm, a privrženost prema čovjeku zajednička im je crta i ono što ih čini toliko dražesnima!
REMI je prava mala istraživačica, iznimno inteligentna predvodnica svih nestašluka iza koje na promptnoj poziciji uvijek stoji sestrica TERI. Ona poput prave čuvarice lavežićem upozorava na dolazak "uljeza" i znatiželjno prilazi svakoj novoj situaciji :)
Iz prikrajka uvijek sve znatiželjno promatra Dečko, najsitniji ovčarić iz skupine. On je općenito najmirniji, puno spava, tih je i ne laje.
Remi i Teri bi bile najsretnije kada bi živjele u kućama s ograđenim dvorištem, a nježni pospanac Dečko stvoren je za život u stanu. Za svo troje tražimo dobre i odgovorne obitelji koji će o njima brinuti na ispravan način; redovite šetnje, kvalitetna klopica, igra i trenuci nježnosti ono je što ovoj maloj skupini treba za sreću!
Rođeni su u 3. mj. 2018. godine, čipirani su, cijepljeni (prvi put) protiv zaraznih bolesti i čišćeni su od nametnika.
Kada odrastu biti će srednjeg rasta.
Nalaze se u Rijeci.
Kontakt 0913034045 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).

*napomena
na slikama ženkice imaju crvene ogrlice, mužjačić plavu.

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
51000 Rijeka
Županija
Primorsko-goranska
Država
Hrvatska

Elipso