Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Poklanjamo predivno muško štene u tipu Hrvatskog ovčara
  • Poklanjamo predivno muško štene u tipu Hrvatskog ovčara
  • Poklanjamo predivno muško štene u tipu Hrvatskog ovčara

Poklanjamo predivno muško štene u tipu Hrvatskog ovčara

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 28616152

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Stenjevec, Stenjevec
Starost
Štene (do 6 mj.)
Spol
mužjak

Opis oglasa

Štene je cijepljeno, očišćeno od nametnika i čipirano. Naučen je na život u stanu, osnovne naredbe savladane, naučen da ostaje sam dok ste vi na poslu. Pas će biti srednjeg rasta, srednje duge dlake, potpuno crne boje. Po karakteru i izgledu rekli bi da je u potpunosti Hrvatski ovčar no isto ne možemo potvrditi sa stopostotnom sigurnošću jer je pronađen na nasipu, na Savi, sa starosti od 3 mjeseca. Pas je proteklih mjeseci bio kod nas dok nije prošao cijepljenje, čipiranje i osnove odgoja za život u stanu. Kao što sam već rekla, naučen je da ostaje sam dok ste vi na poslu. Radi se o aktivnom psu koji je u potpunosti fokusiran na čovjeka, što znači da je s njime lako raditi. Lako uči i prihvaća nove izazove. Izuzetno pametan i posvećen vlasniku. Ukoliko tražite psa, s koji ćete provoditi vrijeme na otvorenom i koji će vas pratiti u svim vašim aktivnostima ovo je idealan pas za vas. Hrvatski ovčari su poznati kao pametni psi, nije ga potrebno kažnjavati jer odmah zna kada je napravio nešto što ne smije samo po tonu vašeg glasa. Dok su mladi potrebno ih je izlagati što različitijim situacijama jer su plahi ali u datom trenutku pokazat će karakteristike čuvara, što je svakako dobro. Ne laju bez potrebe. U kući je miran, a vani naprosto uživa u svakom trenutku.

Poklanjamo ga jer već imamo psa koji ima određenih zdravstvenih problema te mu se u potpunosti ne možemo posvetiti. S obzirom da se radi, zaista, o jednom divnom, mladom i pametnom psu, želimo da ispuni svoju svrhu i bude nečiji vjerni pratitelj kroz život.

Javite se, obavezno, ako biciklirate, trčite, planinarite ili jednostavno uživate u provođenju svog vremena na otvorenom. Ovo je otporan, odvažan i hrabar pas koji će vas predano pratiti u svim vašim avanturama. Nadalje, obavezno se javite ako želite psa s kojim ćete naučiti jako puno trikova, ići na Agility i sl. aktivnosti jer on naprosto čezne da vam udovolji... Ukoliko imate mladog člana obitelji koji želi psa, također se javite jer on će neumorno uživati u igri i zezanciji te vas svako malo nasmijati svojom blentavošću.

Ne moram ni naglašavati, da dvorišta, lanac i sl. ne dolaze u obzir. Ovo je pas čija je jedina svrha biti uz čovjeka.
U trenutku preuzimanja, dobivate količinu hrane koju ima na raspolaganju jer naš pas jede posebnu hranu pa nam njegova nije potrebna.

Očekujemo vaš poziv! 091/4842-314
Oglas objavljen
25.06.2019. u 07:57
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2038 puta