Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • JACKY, simpatični rekreativac
  • JACKY, simpatični rekreativac
  • JACKY, simpatični rekreativac
  • JACKY, simpatični rekreativac
  • JACKY, simpatični rekreativac
  • JACKY, simpatični rekreativac
  • JACKY, simpatični rekreativac

JACKY, simpatični rekreativac

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 23121412

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Viškovo, Viškovo

Opis oglasa

JACKY je prije svega simpatičan psić sa adresom u riječkom azilu. Uvijek veseo i dobro raspoložen, Jacky je od onih pasa uz koje nikada nije dosadno. Poziva na igru, pita za šetnju, moli za keksić, a sve to čini tapkajući naizmjence desnom i lijevom prednjom šapom po podu. Molećiv i nestrpljiv pogled dvaju razmaknuta oka, Jackyju daju dodatnu notu simpatičnosti i šarma :)
Za Jackyja kažemo da je turbo zato jer iako ima već koju godinicu, pršti energijom. Za njega bi savršena obitelj bila ona koja ima slične interese, pa bi trčanje, biciklizam, planinarenje i ostale sportske aktivnosti u prirodi, mogle biti ljepše uz stvorenje koje bi pratilo u stopu i uživalo u svakoj sekundi zajedničkih radosti.
Da ne bi bilo zabune, nije Jacky uvijek turbo, kada poslušno uđe u svoj box, on se primiri i strpljivo čeka daljnji raspored, a moramo dodati i to da je vrlo uredan, dekica u njegovom azilskom krevetiću uvijek bude na istom mjestu kao prethodnog dana, i općenito drži urednim svoj trenutni, skromni životni kutak.
Neke mužjake ne voli, uglavnom "nanjuši" one dominantne pa se sa njima zna nalajavati kroz rešetke, dok na one ostale, kao i na ženkice, ne reagira.Odlično se slaže s djecom i voli biti u društvu ljudi.
U šetnji je vrlo radoznao, sve ponjuši i detaljno "pretraži", kao da želi iskoristiti svaki trenutak rijetke azilske slobode. Na povodcu pomalo poteže, ali se i to da koregirati uz vježbu.
Jako voli jesti, a za keksić će učiniti sve (što je odlično kod učenja trikova i osnovnih pravila poslušnosti kao što je smirenije hodanje na povodcu i dr.)
-------
Jacky ima 17 kg, rođen je 17.11.2011. god., cijepljen, čipiran i kastriran.
Nalazi se u Rijeci.
Više informacija možete dobiti na 0911516160, 0955565710 (molimo pošaljite poruku pa ćemo vas povratno nazvati)

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
21.01.2021. u 14:24
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2159 puta