GARO, crna pahulja velikog srca traži dom

  • Cijena: 1kn
  • Približno: 0
  • Šifra oglasa: 26258631
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija ljubimca: Primorsko-goranska
Starost: Odrasli pas (2 g. do 7. g.)
Veličina: Veliki (21-40 kg)
Spol: mužjak
Steriliziran/kastriran: Da

Opširnije:

GARO je stanovnik riječkog azila, neupadljiv i jednostavan, jedan od onih koji odmah prihvate sva pravila, koji se ne bune, koji se vesele svakom danu, svakom dodiru i šetnji, najmanjoj pažnji. Garo sve promatra mašući repom, strpljivo čeka svoj red za izlazak i ručak, i uvijek, ali zaista uvijek, Garo je dobre volje. U njegovom prisustvu može se osjetiti cijeli spektar pozitivnih vibracija i voljeli bi više od ičega imati više vremena posvetiti mu se.
U šetnji je predivan suputnik, na povodcu hoda pristojno, a kada ga je nedavno volonterka šetala, a zatim se poskluznula i pala, Garo joj je dao nježnu pusu. Taj simboličan čin pravi je odraz njegovog karaktera; on je osjećajan, zahvalan i dobar kao topli kruščić.
Preporučamo ga onim udomiteljima koji cijene pseću dobrotu i uz koje će biti obožavani član obitelji, a o ljubavi koju će dobiti zauzvrat, svjedočiti će već prvog dana.
Idealan dom za njega bila bi kuća sa ograđenim dvorištem, a šetnje se naravno podrazumijevaju, kao i briga o njegovoj gustoj dlaci. Češljati se obožava!
Sa ženkicama se dobro slaže, a mužjake ne izaziva. On je fokusiran na čovjeka koji je njegov centar svemira.
Rođen je 1.8.2015. godine, ima 21 kg i kastriran je.
Kontakt 0915191049, 0915425058 ili 0911516160 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).