• GRIJAČ I STERILIZATOR HRANE ZA BEBE
  • Nemoj propustiti priliku!

GRIJAČ I STERILIZATOR HRANE ZA BEBE

Cijena
24,99 €
Šifra oglasa: 43559521

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Donja Dubrava, Donja Dubrava
Stanje
novo

Opis oglasa

[Blago odmrzavanje bez oštećenja hranjivih tvari] Odmrzavanje na niskoj temperaturi od 35 ℃, u potpunosti zadržava okus i hranjivost majčinog mlijeka. Kada temperatura vode dosegne 50℃, majčino mlijeko izvađeno iz hladnjaka može doseći 38℃-40℃ unutar 6 minuta. Funkcija izolacije konstantne temperature 24 sata, možete staviti lijevo mlijeko/majčino mlijeko u grijač bočica i pričekati da beba ogladni i ponovno pije
[Dizajn s dvostrukom bocom i funkcija mjerača vremena] Grijač za boce u pokretu ima dizajn velikog kapaciteta, može zagrijati dvije boce u isto vrijeme. U skladu s bebinim biološkim satom, odredite termin za zagrijavanje mlijeka, što može zagrijati mlijeko i održati ga umjerenim prije nego što se beba probudi noću. Nema potrebe za čekanjem, beba ga može odmah popiti
Okružena para od 360°, para od 100°C za ubijanje 99,9% klica. Automatsko isključivanje kada je voda rijetka, sterilizator bočica je siguran za korištenje. Sveobuhvatna funkcija, uključujući funkciju rezervacije, toplo mlijeko, adaptirano mlijeko, dodatak prehrani za grijanje i tako dalje.
1. Protein u majčinom mlijeku može biti denaturiran na 60 ℃. Kako se ne bi oštetili hranjivi sastojci u majčinom mlijeku, temperatura toplog mlijeka ne smije prelaziti 60 ℃.
2. Brzina zagrijavanja mlijeka ovisi o količini i početnoj temperaturi vode i mlijeka, te odabranoj temperaturi zagrijavanja. Preporuča se postaviti temperaturu grijanja na 40-50 ℃. Kada temperatura vode dosegne 50 ℃, majčino mlijeko iz hladnjaka može doseći 38-40 ℃ za 6 minuta. Količina vode jednaka količini mlijeka u bočici može ravnomjerno zagrijati mlijeko. Previše vode uzrokovat će plutanje boce.
3. Potrebno je vrijeme za zagrijavanje vode. 6 minuta koje smo rekli znači da se majčino mlijeko/formula može dobiti unutar 6 minuta nakon što temperatura vode dosegne 50 ℃. Ako želite dati bebi da popije toplo mlijeko za 6 minuta, aparat možete ostaviti uključenim. Stroj ima funkciju automatskog termostata.
4. Prema teoriji provođenja topline, ako se majčino mlijeko i hladna voda počnu zagrijavati u isto vrijeme, potrebno vrijeme će biti malo duže od zagrijavanja same vode.
Bolje koristiti toplo mlijeko
1. U potpunosti iskoristite funkciju Timer i dogovorite termin za toplo mlijeko prema bebinom biološkom satu.
2. Držite grijač bočica pod naponom i aparat će automatski ući u funkciju termostata nakon što toplo mlijeko završi. Na taj način sljedeće toplo mlijeko može skratiti vrijeme čekanja za zagrijavanje vode. Funkcija termostata troši vrlo malo energije, a proizvod ima funkciju protiv isušivanja, što je vrlo sigurno.
3. Vodu u komori treba mijenjati svaka dva do tri dana kako bi se izbjegao razvoj mikroorganizama.

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Top proizvodi

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
25.04.2024. u 17:34
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
10 puta

Top proizvodi

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi