• Digitalni detektor radonmetar RadonEye - RD200 - ODLIČAN!
  • Digitalni detektor radonmetar RadonEye - RD200 - ODLIČAN!
  • Nemoj propustiti priliku!

Digitalni detektor radonmetar RadonEye - RD200 - ODLIČAN!

Cijena
189 €
Šifra oglasa: 43559877

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Stanje
novo

Opis oglasa

Jeste li zabrinuti zbog razine radona u vašem domu? Ne riskirajte svoje zdravlje i zdravlje svoje obitelji. Predstavljamo RADON EYE iz FTLAB-a - najnapredniji detektor radona koji nudi nekoliko puta bolju osjetljivost od ostalih detektora radona.

Zašto odabrati RADON EYE?
1. Iznimna osjetljivost: RADON EYE koristi najnoviju tehnologiju i visokoprecizne senzore, što omogućuje otkrivanje najmanjih količina radona u vašem domu. Nikakva vas opasnost neće mimoići.
2. Točna mjerenja: Uz detaljnu analizu i točna mjerenja u stvarnom vremenu, uvijek ćete znati koliko je sigurna razina radona u vašem domu. Zdravlje vaše obitelji na prvom je mjestu.
3. Jednostavan za instaliranje i korištenje: RADON EYE je jednostavan za instaliranje i korištenje. Slijedite upute i moći ćete pratiti razinu radona u svom domu u tren oka.
4. Dugotrajno praćenje: Pouzdana mjerenja i dugoročno praćenje omogućuju vam da poduzmete odgovarajuće mjere za smanjenje razine radona i tako osigurate zdrav životni okoliš.
5. Zdravlje i sigurnost: Visoke razine radona povezane su s ozbiljnim zdravstvenim rizicima. Uz RADON EYE moći ćete pravovremeno djelovati i zaštititi svoju obitelj.
Nemojte čekati da vam radon ugrozi zdravlje. Naručite svoj RADON EYE detektor od FTLAB-a danas i dobijte najnapredniju zaštitu od radona u svom domu!
Zbog posebne pulsirajuće ionske komore koju koristi detektor, nije potrebno čekati 24 sata za mjerenje, jer detektor pokazuje dovoljno pouzdanu vrijednost već nakon 1 sata. Na ekranu se prikazuje prosječna vrijednost u zadnjih sat vremena, kao i najveća izmjerena vrijednost od početka mjerenja.
Detektor također omogućuje prikaz i analizu obavljenih mjerenja na Android ili iOS uređaju pomoću softvera FTLAB. Uz pomoć programa možemo provjeriti tijek koncentracije radona tijekom dana, kao što možemo promatrati učinke eventualne dodatne ventilacije, kao i moguće druge učinke.

Značajke:
Prikazuje trenutne i prosječne vrijednosti koncentracije radona na ekranu
Omogućuje kontinuirano mjerenje radona i time točan prikaz dnevnih i noćnih fluktuacija radona
Omogućuje povezivanje s pametnim telefonom ili tabletom (Android, iOS)
Bolja osjetljivost mjernog instrumenta, zbog vrste detektora radona
Brz odgovor

Upotreba:
Za precizno mjerenje koncentracije radona u prostoriji, moguće je kalibrirati i prikaz mjerenja po satu. Kalibracija u 2 ili 3 točke izvodi se s dvogodišnjim certifikatom – u tom slučaju kontaktirajte nas!

Tehničke specifikacije:
Detekcija: pulsna ionska komora 200cc
Prvo pouzdano očitanje već nakon: < 60 min
Vremenski interval: 10 min ažuriranja
Osjetljivost: 0,5 cpm/pCi/l
Područje primjene: 10~40 ℃, RH < 80%
Raspon detekcije: 0,2 ~ 99,9 pCi/l (3700 m³)
Salinitet: < ±10% pri 10pCi/l
Točnost: < ±10% (min. pogreška

Karta

Objekti u blizini

ea elektronika

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
25.04.2024. u 18:22
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
7 puta

ea elektronika

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia