• Airthings Home digitalni mjerač radona - Canary Home
  • Airthings Home digitalni mjerač radona - Canary Home
  • Airthings Home digitalni mjerač radona - Canary Home
  • Airthings Home digitalni mjerač radona - Canary Home
  • Nemoj propustiti priliku!

Airthings Home digitalni mjerač radona - Canary Home

Cijena
149,90 €
Šifra oglasa: 43559872

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Stanje
novo

Opis oglasa

Zabrinuti ste zbog radona u vašem domu? Predstavljamo Airthings Home Radon Detector - vaš ključni alat za praćenje i kontrolu razine radona u unutarnjem zraku vašeg doma!
Zašto odabrati Airthings Home detektor radona?
1. Precizno mjerenje: Airthings Home Radon Detector koristi naprednu tehnologiju za precizno mjerenje razine radona. To vam omogućuje da uvijek znate koliko je siguran vaš dom.
2. Pouzdanost i sigurnost: s kućnim detektorom radona Airthings, moći ćete brzo detektirati potencijalne probleme s radonom, što vam omogućuje poduzimanje hitnih radnji kako biste zaštitili svoju obitelj.
3. Jednostavna instalacija i uporaba: Detektor se lako postavlja i koristi. Jednostavno ga postavite u prostoriju u kojoj želite pratiti razinu radona i pratite rezultate putem mobilne aplikacije.
4. Zdravlje i sigurnost vaše obitelji: Visoke razine radona povezane su sa zdravstvenim rizicima. S Airthings Home Radon detektorom osigurat ćete zdravlje i sigurnost svoje obitelji.
Omogućuje vam provjeru koncentracije radona u svim prostorijama zgrade.
Možete ga koristiti i kao trajni nadzorni uređaj za zaštitu od radona u vašoj kući, na radnom mjestu i drugim prostorima.
Mjerenje koncentracije radona počinje čim umetnete baterije u Airthings HOME Canary mjerač. Prvi rezultat mjerenja prikazuje se nakon 24 sata, a svi sljedeći rezultati mjerenja ažuriraju se svakog sata. Prednost Airthings HOME Canary mjerača je u tome što ga nije potrebno spajati na mrežni napon jer radi na baterije te se stoga može prenositi iz sobe u sobu.

Airthings HOME Canary izvodi nekoliko razina kalibracije. Prva kalibracija se izvodi nakon 3 minute nakon umetanja baterija.
Airthings HOME Canary ima dva programa za mjerenje prosječne koncentracije radona koje prikazuje u hodu. Ovi mjerni programi su:
Dugoročni program mjerenja (L mod)
Program kratkotrajnog mjerenja (S mod)

Upute na hrvatskom jeziku!


više na:
www.eaelektronika.com



Link:
https://www.eaelektronika.com/airthings-home-radon-detektor.html




radon, airthings, dom, kanarinac, digitalno, mjerač, detektor, radioaktivno, radioaktivnost, rak, na plućima, beqerel, bq, sanacija, korentij, nevidljivo, plin, bez, miris

Karta

Objekti u blizini

ea elektronika

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
25.04.2024. u 18:21
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
7 puta

ea elektronika

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia